3-retters menu

Vores dygtige kokkenteam tilbereder maden lige efter dine ønsker. Der er nærmest ingen grænser – kun fantasien.

Menuen herunder passer perfekt til især aftenarrangementer og den skal opfattes som vejledende og starten på en god dialog – der kan både op- og nedjusteres ligesom der også kan vælges to retter.

 

Forret (valgfri)

Lille fisketallerken
Blinis med rygeostecreme og marinerede rejer. Tunmousse på sprød salat. Ostepie med koldrøget laks og urtecreme

Lakseroulade
Spinatroulade med flødeostecreme og koldrøget laks. Sprød salat, bagte sherrytomater og dildmayonnaise

Lille tapas-tallerken
Melon med seranoskinke. Fennikelpølse med pesto. Kyllingespyd med citronmayonnaise

Hovedret

Svine-cremolata
Citruspesto marineret svinefilet, sæsongrønt, petit kartofler og vildtsauce

Kalveklump stegt som vildt
Hertil spidskålssaute med grønne bønner og løg, kogte kartofler samt vildsauce

Roastbeef
Hertil sæson grønt, ovnstegte kartofler og peberrodssauce

Dessert

Citron- eller romfromage med bærkompot

Mini-tærter med chokoladeganache og råsyltet frugt

Chokoladekage med vaniljeparfait

 

Ring og hør nærmere – slutprisen fastsættes efter antal kuverter, drikkevarer og lokale.

Vi er klar til hjælpe dig

Trine Graversen Christensen

Souschef og receptionsansvarlig
96127200

Pedro Torres

Køkkenleder
96127202

Find vej

© 2022 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes