Året der gik 2019

Nu nærmer vi os afslutningen af 2019, og det er tid til at gøre status og kigge tilbage - samt frem mod et nyt årti.

23. december, 2019 kl. 00:00

Nupark 51, 7500 Holstebro

Velkommen indenfor

2019 har på mange måder stået i fornyelsens tegn i Nupark.
Nye tiltag er blevet afprøvet og vi har haft en målsætning om, at erhvervsparken Nupark skulle stå stærkt i folks bevidsthed. At skabe et sted, som kan rumme både den nyklækkede iværksætter og virksomheder med 50+ ansatte, kræver forskelligeartede tilbud.
Det har vi forsøgt at indfri ved at skabe flere events, heriblandt månedlige iværksættercaféer, fyraftensmøder med oplæg fra de erhvervsdrivende i Nupark og ikke mindst det første åbent hus-event i Nupark, hvor alle byens borgere var inviteret indenfor og mødte nogle af de mange virksomheder.

I den forbindelse, fik vi også lejlighed til at vise de nye områder frem. Vi har haft stor fokus på, at forbedre fællesrum og mødefaciliteter. Det er blevet til tre nye mødelokaler: Vindmøllerne, Maren og ‘Sjåvruum’, sidstnævnte er lavet til det nye fællesområde for enmandsvirksomheder/iværksættere. Det viste sig nemlig, at de mange iværksættere, der i 2018 startede i “Nupark Inkubator” var så glade for fællesskabet, at de etablerede sig sammen på et stort kontorareal. Derfor blev behov for nye fælleskontorer i år.

Events og fællesskaber

I år blev der ikke sparet på optimismen og der blev både opstartet løbeklub og yogahold i hver uge i foråret – som bekendt har motivationen det med at dale lidt, men det afholdte os ikke fra at lave en sundhedsuge i oktober, hvor flere var involveret i en daglig gåtur, morgensang og inspirationsoplæg. Spisestedet eksperimenterede med alt fra ingefær-shorts til grønne boller. Vi er stolte over at tiltrække 120 deltagere til konferencen om virksomheders sundhed d. 3. oktober med Christian Bitz der leverede varen for en underholdt skare af sundhedsaktører. Se højdepunkter fra dagen. Dagen blev stablet på benene sammen med OfficeFit, som igen er vendt tilbage til huset, hvor deres iværksættereventyr begyndte.

Vi tror fortsat på, at fællesskabet og det sociale er vigtigt for en erhvervspark. Derfor fastholder vi arrangementer som fredagsbar, sommerfest, julefrokost og børnedag. Vi sætter stor pris på alle jer, der bakker op.

Store personligheder og en tilbagevendende succes

Jesper Buch, Jacob Risgaard og Jim Lyngvild. Hvad har de herrer tilfælles? Udover at de alle tre gæstede Nupark, så har de på hver deres måde sat deres aftryk på 2019. Vi kender dem som driftige iværksættere, tv-darlings (eller det modsatte?) Ingen tvivl om, at de har alle sat sig et mål og gået benhårdt efter det. Og de deler gavmildt ud af deres erfaringer til alle os – iværksættere eller ej. Jim Lyngvild var i Nupark i forbindelse med årets vækstreception 2019. Her er alle nye virksomheder inviteret med til at fejre deres vækst i kommunen.

I år har der mere end nogensinde været fokus på bæredygtighed og fagorganisationen ‘Lederne’ havde også valgt at lægge deres ‘Bæredygtig ledelses-turne’ gå forbi Nupark med Christian Ørsted, Imran Rashid m.fl. på talerstolen. Det giver altid et sus at have huset fyldt med inspirerende talere og flere hundrede konferencegæster.
Sidst men ikke mindst vil vi også nævne, at vi igen i år var værter for et udsolgt Digital markedsføringskonference i samarbejde med it-forum og Co3.

Vi ser frem til endnu et spændende år. Med dette korte overblik vil vi gerne ønske dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår.
2020 kan bare komme an!

Kærlig hilsen

Nupark teamet.

PS.
Apropos personligheder i erhvervslivet, så vil vi gerne sende en hyldest til vores allesammens købmand, Lars Larsen, som desværre ikke er iblandt os længere.
At have skabt et enestående erhvervseventyr ud af ingenting og brugt sig selv i Danmarks mest ikoniske tv-reklamer er der ikke mange, der kan bryste sig af – men det kan Lars Larsen. Kom med bagom en mindeværdig karriere og en stor dansker, når “Dyne-Larsens” venner, forretningspartnere og leverandør fortæller om, hvem Lars Larsen var som menneske og erhvervsmand. Se afsnittet på DR.dk. 

 

Find vej

© 2022 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes