Basic yoga for alle i Nupark

"Tal Kita formår at tilpasse sin undervisning til alle niveauer og dertil lagt, at hun som person er utrolig sød og imødekommende, så kan vi kun på det kraftigste anbefale Tal Kita."

2. maj, 2019 kl. 09:00

Nupark 51, 7500 Holstebro

Tal Kita underviser i begynder-yoga hver torsdag fra kl. 9.00 – 10.00

Første gang er torsdag d. 25. april.

Kom og opnå ro, reducér stress og få frisk energi til krop og sjæl. Vi arbejder kroppen igennem og slutter af med meditativ afslapning.

Tilmeld dig via Facebook: Talkita Yoga.

Pris: kr. 75,- pr. gang. Der er skemalagt 10 gange yoga.
Betaling via MobilePay 753896 eller overfør til Reg.nr: 6811 Konto nr: 0001203110

GLÆDER MIG TIL AT SE JER!
– Tal Kita, yogainstruktør

Udtalelse om Tal Kita – yoga fra Graakjær, Holstebro:

“Firmaet Gråkjær har i en periode haft samarbejde med Tal Kita omkring tilbud af yoga til vores medarbejdere. – Ideen opstod som følge af, at mange af vores medarbejdere tilbringer meget tid ved et skrivebord og foran en computer med deraf følgende gener. Vi fik kontakt til Tal Kita og forelagde hende vore problemstillinger.

Holdet bestod primært af personer, som ikke havde kendskab til yoga forinden.
Det var en stor succes og alle deltagere var begejstrede for ideen/muligheden. Jeg deltog selv og må indrømme at mine forbehold for yoga blev gjort total til skamme.

Tal Kita formår at tilpasse sin undervisning til alle niveauer og dertil lagt, at hun som person er utrolig sød og imødekommende, så kan vi kun på det kraftigste anbefale Tal Kita overfor andre, som ønsker at gøre som Gråkjær.”

Benny Lægsgaard
Graakjær

 

Find vej

© 2022 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes