Digital Markedsføring 4/12

Digital Markedsføring” er for dig, der ønsker konkrete tips og tricks til, hvordan du kommer frem i bussen med din digitale markedsføring.

4. december, 2019 kl. 10:00

Nupark 51, 7500 Holstebro

DM19 GIVER DIG OVERBLIK OVER AKTUELLE DIGITALE TENDENSER. BRUG DEM OG SKAB ONLINE SYNLIGHED OMKRING DIN FORRETNING.

Konferencen henvender sig til dig, der arbejder med fingrene på tastaturet, og søger for din virksomheds online tilstedeværelse til hverdag.  Formålet med dagen er at klæde dig på, så du kan vælge mellem forskellige digitale medier på et kvalificeret grundlag.

Konferencen er bygget op af i alt 20 indlæg af hver 45 minutters varighed – hvoraf du har mulighed for at vælge fire i løbet af dagen.
Oplæggene afvikles af superseje, kompetente fagfolk, der hver især har ekspertviden inden for deres felt.

Hvem er det for?

Kom til DM19, hvis emner som brugen af sociale mediercontent marketingrekutteringB2B markedsføring og chatbots er noget, du kan nikke genkendende til fra din hverdag som enten iværksætter eller ansat medarbejder.

DM19 er en konference for alle, der interesserer sig for digital markedsføring – lige fra sociale medier til søgemaskineoptimering. Du får værdi af at deltage, uanset om du har din egen webshop, er nystartet iværksætter, eller sidder i en stor virksomhed, som skal brandes på nettet.

De enkelte indlæg er inddelt efter, om indholdet henvender sig til “begyndere”, “øvede” eller “alle”.

Tid og sted:
4. december 2019 kl. 9-16 i Nupark

Læs mere her.

 

Find vej

© 2022 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes