Foredrag med Søren Gade 27/3

Søren Gade vil denne aften komme omkring sine visioner for fremtidens EU-samarbejde, i lyset af, at han stiller op som MEP kandidat og vi får lov til at høre om livet som politiker på Christiansborg.

27. marts, 2019 kl. 19:00

Nupark 51, 7500 Holstebro

Kom og mød/hør Søren Gade.

Søren Gade er en af landets mest populære politikere, – har været minister og har været nævnt flere gange som et muligt emne til V-toppen. Han trak sig dog fra flere poster ifbm. bogen “Jæger i krig” af jægersoldaten Thomas Rathsack.

Søren Gade vil fortælle om sin baggrund og opvækst – vejen ind i politik -, hvordan det var at være minister og tæt på magten. Om de mange spændende oplevelser, der også følger med som minister,- de kontakter, man får og som han i dag nyder godt af.

Hvordan man også håndterer de svære beslutninger, som i sidste ende kan betyde døden for andre mennesker. Og hvilken betydning disse har haft for Søren Gade. Ikke mindst Søren Gades tab af sin hustru, sammenholdt med et arbejde som fyldte meget, og som foregik langt fra hjemmet.
Han kan også have en kommentar til, hvor afgørende netværk er. Kompromis og forhandling spiller ind i jobbet. Hvor vigtigt, at dialog og accept er der, med de mennesker, man omgiver sig med.

Efter et arbejde som direktør i en offentlig organisation, gik Søren Gade tilbage til politik.
Kom og oplev denne sympatiske og velformulerede vestjyde – Søren Gade.

Arrangører: LOF Holstebro-Stuer-Lemvig, med tilskud fra Europanævnet.

Tilmelding nødvendig.
Køb billet her.

 

Find vej

© 2022 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes