Tjek din bodyage i uge 40

Som arbejdsgiver, kan du tilbyde en skattefri sundhedsløsning fra OfficeFit til dine medarbejdere. Sundhedsløsningerne forebygger skader og sygdomme, som over tid sparer samfundet og den enkelte medarbejder for en række sundhedsudgifter.

2. oktober, 2019 kl. 08:00

Oasen, Nupark 51, 7500 Holstebro

BodyAge sundhedstjek 2. oktober 2019 i Oasen

Et sundhedstjek til medarbejderne giver:

  • En forebyggende sundhedsløsning, der motiverer medarbejderne til at arbejde videre med sundhedstiltagene i din virksomhed.
  • Et individuelt billede af medarbejderens sundhed, trivsel og evt. livsstilssygdomme.
  • Et sundt image.


Hvordan foregår det?

Sundhedstjekket bliver udført i vores behandlerrum Oasen med fuld diskretion for den enkelte medarbejder. Der vil forud for tjekket blive udleveret et spørgeskema omhandlende livsstil og egen helbredsopfattelse, som medbringes til tjekket.

Tjekket består af både fysiske undersøgelser og en samtale. Begge dele udføres af erfarne sygeplejersker, som arbejder under et certificeret kvalitetsledelsessystem: ISO 9001 og EN 15224. Der vil i samtalen blive skabt en god relation mellem medarbejder og sygeplejerske. Resultaterne sammenholdes med spørgeskemaet og uanset resultat vil sygeplejersken sørge for, at alle går fra sundhedstjekket med forståelse for indsatsområder og motivation til at gøre en forskel.

BodyAge:

BodyAge testen bliver udført med Polar BodyAge System and Software. BodyAge er en ”sjov” og håndgribelig måde at illustrere medarbejderens sundhed, hvor resultatet er en estimeret aldersberegning som score.

BodyAge bliver beregnet ud fra medarbejderens kondital, medarbejderens muskelstyrke, udholdenhed og smidighed, samt blodtryk og kropssammensætning. Resultatet vil give et samlet billede af medarbejderens sundhed, der med en BodyAge, vil motivere medarbejderen til at forbedre sin score til næste undersøgelse.

Polar BodyAge System er især kendt for at kunne teste kondital ud fra hjertefrekvenser, mens den testede ligger ned. Dette giver et meget validt kondital, hvor skader, vilje og humør ikke bliver en variable, som f.eks ved en konditest på stepbænk.

Undersøgelsen varer 30 minutter.

Normalprisen for undersøgelsen er 815 kr. ex. moms, men denne dag er prisen 650 kr. ex. moms.

Nærmere information omkring tilmelding bliver annonceret. Har din virksomhed interessere, kan du kontakte nupark@nupark.dk

 

Find vej

© 2022 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes