Iværksættercafé 25/11

STARTVÆKST Holstebro, Nupark og Holstebro Kommune, inviterer til iværksættercafé den sidste mandag i måneden.

25. november, 2019 kl. 15:00

Nupark 51, 7500 Holstebro

Går du og drømmer om at starte egen virksomhed?

Vi vil gerne høre om din ide, og hjælpe dig godt i gang. Det er gratis, og man kan komme og gå som man lyster uden tilmelding.

Mød flere iværksættere, der har været en del af Start Nu inkubatorprogrammet og nu driver virksomheden videre i Nupark.

STARTVÆKST Holstebro, Nupark og Holstebro Kommune, inviterer til iværksættercafe den sidste mandag i måneden. Der er mulighed for at tanke ny viden, inspiration og vejledning, samt lidt kaffe. Caféen gennemføres i Nuparks iværksættermiljø, hvor der vil være både erhvervskonsulenter til stede og etablerede iværksættere, så man kan få vejledning og sparring samt netværke.

”Ideen er, at man til disse cafémøder har mulighed for, helt gratis, uformelt og uforpligtende, at få en snak om sine muligheder som iværksætter i Holstebro kommune” – supplerer Allan Hedegård fra Nupark, der har en lang række iværksættere i huset:

”Vi tror meget på, at man som nystartet eller kommende iværksætter kan få meget glæde af at snakke med ”gamle” iværksættere, og vi vil gerne skabe denne mulighed under nogle uhøjtidelige rammer. Samtidig vil der være mulighed for at få svar på nogle af de mange spørgsmål, der altid melder sig, når man går med tanker om eventuelt at starte egen virksomhed.”

Caféen har åbent kl. 15:00 til 18:00  – den sidste mandag i hver måned.

Program:
Forretningsplan v. Nuparks direktør Allan Hedegård
Uformel diskussion og sparring

Kontakt direktør Allan Hedegård, Nupark Innovation, tlf: 9612 7200
Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding:

 

Find vej

© 2022 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes