Iværksættercafé 24/9

Nupark og StartNu-iværksættermiljøet vil gerne i dialog med flere iværksættere og indbyder til uformel iværksætter-café i Nupark.

24. september, 2018 kl. 15:00

Går du og drømmer om at starte egen virksomhed?

Vi vil gerne høre om din ide, og hjælpe dig godt igang. Kom til iværksættercafé – første gang er mandag d. 24. september kl. 15.00. Det er gratis, og man kan komme og gå som man lyster uden tilmelding.

Mød flere iværksættere, der har været en del af Start Nu inkubatorprogrammet og nu driver virksomheden videre i Nupark.

Mød blandt andre Ronni Fogh Andersson, som vil fortælle sin egen historie til at blive iværksætter.

STARTVÆKST Holstebro, Nupark og Holstebro Kommune, inviterer til iværksættercafe den sidste mandag i måneden. Der er mulighed for at tanke ny viden, inspiration og vejledning, samt lidt kaffe. Cafen gennemføres i Nuparks iværksættermiljø, hvor der vil være både erhvervskonsulenter til stede og etablerede iværksættere, så man kan få vejledning og sparring samt netværke.

Holstebro kommune oplever i denne tid en markant vækst i beskæftigelsen og rider også med på den økonomiske højkonjunktur, som i disse år skyller ind over Danmark. Men til trods for – eller måske på grund af – disse gunstige tider, synes der at være ét område, hvor væksten er stagneret.

”Vi oplever ikke den tilgang af nye iværksættere, som vores kommunes størrelse berettiger til – og som vi også historisk har haft. Og det undrer os i høj grad.” således udtaler Erhvervskonsulent Mikael Oddershede fra Holstebro Kommunes erhvervsenhed, og fortsætter:

”Om det er udtryk for, at iværksætterne er blevet mere selvhjulpne, eller de simpelthen vælger lønmodtagerjobs, nu hvor ledigheden er så lav, er vi i tvivl om. Men vores største bekymring er, hvis der sidder en række potentielle iværksættere, som simpelthen ikke er klar over, hvilke tilbud vi rent faktisk har, som kan hjælpe dem godt på vej.”

Derfor etablerer Erhvervsenheden i samarbejde med Nuparks iværksættermiljø en ”Iværksætter-café” i Nupark, hvor der én gang i måneden kan tankes gratis kaffe, inspiration og vejledning – både fra dem, der arbejder professionelt med vejledning af iværksættere, og fra iværksættere, som allerede har været i gang i en periode.

”Ideen er, at man til disse cafémøder har mulighed for, helt gratis, uformelt og uforpligtende, at få en snak om sine muligheder som iværksætter i Holstebro kommune” – supplerer Allan Hedegård fra Nupark, der har en lang række iværksættere i huset. ”Vi tror meget på, at man som nystartet eller kommende iværksætter kan få meget glæde af at snakke med ”gamle” iværksættere, og vi vil gerne skabe denne mulighed under nogle uhøjtidelige rammer. Samtidig vil der være mulighed for at få svar på nogle af de mange spørgsmål, der altid melder sig, når man går med tanker om eventuelt at starte egen virksomhed.”

Caféen har åbent første gang den 24. september fra 15:00 til 18:00 og er foreløbigt planlagt til at løbe i 3 måneder – den sidste mandag i hver måned.

For yderligere information:

Mikael Oddershede, Enheden for Erhverv & Turisme, Holstebro Kommune: 9611 7087

Allan Hedegård, Nupark Innovation A/S, 9612 7200

 

Find vej

© 2018 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes