Pop-up event: Edition Copenhagen 27/8

Partner Peter Wissing vil føre os igennem processen bag fremstilling af ægte litografier

27. august, 2020 kl. 15:45

Spisestedet, Nupark

Peter Wissing fra Edition Copenhagen besøger os i Spisestedet torsdag den 27. august kl. 15.45 og fører os igennem den spændende proces det er, at fremstille litografier.

Der vil være pindemaddere og et glas kølig hvidvin/øl/vand klar fra kl. 15.45, hvor deltagere også er velkomne til at cirkulere og se på værkerne. Kl. 16.15 vil Peter Wissing fortælle om selve fremstillingsprocessen og om de forskellige kunstnere, som Edition Copenhagen p.t. har ‘i hus’: Tidens hotteste kunstnere, både danske og internationale, som har udstillet i førende gallerier, kunstcentre og museer over hele verden.

Peter Wissings sidste besøg i Kunstforeningen tilbage 2014 var en STOR succes, så vi har naturligvis store forventninger denne gang. Alle er velkomne – fortæl din omgangskreds om dette event og hiv fat i en kollega – det bliver mega fascinerende og du kan sågar købe nogle få udvalgte værker med hjem.

OBS. vi overholder naturligvis de gældende regler for forsamlingsstørrelser. Skulle det vise sig, at der er solgt for mange billetter, vil de der sidste købte billet få refunderet det fulde beløb.

 

Virker ovenstående vindue ikke, kan der købes billetter via dette link.

 

Find vej

© 2022 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes