Såret Soldat – Før, under og efter

Jacob var døden nær i Afghanistan: Nu kæmper han for veteranerne

21. januar, 2020 kl. 18:00

Auditoriet, Nupark 51

”Såret Soldat – Før, under og efter” er min historie om at være soldat og om at blive såret under min udsendelse til Afghanistan i 2012. Under første hændelse blev jeg skudt i højre skulder af en snigskytte. Efter en tur på felthospitalet var jeg tilbage i felten igen. Kun få uger senere blev jeg skudt 4 gange, ramt af granatsplinter, strejfet af kugler 11 gange, blødte ud og blev genoplivet. Under foredraget vil jeg fortælle om hændelserne, taktikken og tankerne jeg havde i øjeblikket.
Jeg vil herefter komme ind på livet efter jeg kom til skade og den lange proces i at finde mig selv igen. Herunder vil jeg tale om foreningen Veteranskytterne som jeg stiftede. En forening, som hjælper veteraner videre i livet. Jeg vil også komme ind på min politiske involvering, som er blevet min nye slagmark.

Jacob Panton-Kristiansen er uddannet landmand. Han begyndte i Forsvaret i 2001 og har rang af oversergent og kampvognskommandør. Han har været udsendt fem gange, senest i Afghanistan, hvor han blev alvorligt såret. Jacob Panton-Kristiansen er stadig i Forsvaret som underviser og rådgiver.

“Jeg valgte at blive soldat, fordi jeg ville gøre en forskel. Jeg ville gerne sætte mine fodaftryk i den her verden og jeg ville gerne huskes.”
JACOB PANTON-KRISTIANSEN, TIDL. KAMPVOGNSKOMMANDØR

Foredraget er gratis og sponsoreres af netværket Relationsfabrikkeog netværket B4B Holstebro.

Tid og sted:
21. januar 2020 kl. 18.00 – dørene er åbne fra kl. 17.30.
Auditoriet, Nupark 51, 7500 Holstebro.

Tilmeld dig ved at sende navn + antal personer til Christian fra Our World inden d. 20/1 på info@ourworld.dk.

 

Find vej

© 2022 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes