Pluk Skrald Dag 18/9

Nupark samles om affaldsindsamling

18. september, 2020 kl. 12:30

Receptionen, Nupark 51

Den officielle Affaldsindsamlingsdag er flyttet til lørdag den 19. september, hvor Danmark i fællesskab ‘befrier naturen for affald’. Det er en dag, som Nupark gerne vil bakke op om, idet vi fremover vil tilegne os en mere bæredygtig profil.

Vi tager derfor forskud på glæderne og plukker skrald omkring Nupark fredag den 18. september fra kl. 12.30-14.00. Tilmeld dig som ‘plukker’ herunder, eller duk op på dagen ved receptionen, hvor der uddeles sække.

Plukkere deles op i små grupper af tre: én til plastik, én til metal og én til flasker. Skraldet leveres ved receptionen senest kl. 14. Vi står derefter for at veje det plukkede affald, og indsender resultaterne til Affaldsindsamlingen. Skraldet kører vi naturligvis til Nomi.

Vi runder affaldsindsamlingen af med en kop kaffe og lidt kage i Spisestedet fra kl. 13.45. Kagen er selvfølgelig baseret på genbrugsmateriale: trøffelkugler;)

Virker ovenstående vindue ikke, kan der også købes billetter via dette link.

Et bæredygtigt Nupark

Tidligere har vi i Nupark haft fokus på Mindre Madspild, hvilket vi vil arbejde videre med senere, og vi kan også afsløre, at vi i fremtiden fx vil komme til at arbejde med bedre affaldssortering og spare på energien.

Går du i grønne tanker, og vil du så småt gerne i gang med at være mere bæredygtig, kan du hive fat i  FN’s 17 Verdensmål.

Læs mere om Affaldsindsamlingsdagen.

 

 

 

Find vej

© 2022 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes