Vi byder dig velkommen – Nye retningslinjer pr. 29/10

Gæster anbefales at bære mundbind, når de ankommer og forlader Nupark og vi anbefaler brug af mundbind i kantineområdet.

31. december, 2020 kl. 08:00

Opdaterede forholdsregler pr. 26/10:

Mundbind

Vi anbefaler nu brug af mundbind i kantineområdet under de travle perioder til morgenmad og frokost. Vi anbefaler at man påfører mundbind når man går fra sit kontor på vej til Spisestedet. Anbefalingerne gælder allerede fra i dag og senest fra på torsdag den 29. oktober.

Ved hovedindgangene er der nu skiltet med brug af mundbind. Personer der ikke normalt opholder sig i huset, bør bære mundbind, når de ankommer og forlader Nupark. Vi anbefaler at alle virksomheder informerer egne gæster omkring de nye tiltag.

Det er muligt at købe mundbind i kantinen eller receptionen til 5 kr. stk. eller 170 kr. for en kasse med 50 stk.

Spisestedet

I buffeten sprittes først hænder, hvorefter engangshandsker påføres. Det er vigtigt at holde afstand til hinanden og til personalet der fylder buffeten op – følg afstandsmærkningerne i gulvet. Køkkenpersonalet bærer mundbind når de opholder sig ved buffeten. Har du specielle behov angående kantineordning, bedes du henvende dig i receptionen.

Møder og lokaler

Vi overholder naturligvis de givne retningslinjer for forsamlinger i rum. Antal tilladte personer pr. rum er p.t. halveret og er opgivet på vores hjemmeside samt på skilte udenfor hvert mødelokale. De opdateres løbende i henhold til aktuelle officielle anvisninger. Husk at vi har et mødelokale indrettet til online videokonference, hvis nogle fysiske møder ikke kan afholdes; nemlig i mødelokale Maren.

Hvad gør Nupark?

Nupark overholder naturligvis Sundhedsstyrelsens anvisninger: Spritdispensere er fordelt rundt i Nupark og skal benyttes ved kontaktflader. Vi fraråder små grupperinger på gangene, da det hurtigt kan danne prop og for tætte afstande. Vores rengøringspersonale gør en ekstra stor indsats med f.eks. afspritning og rengøring af diverse håndtag, gelændere osv.

Personer i Nupark forventes at overholde Sundhedsstyrelsens og  Styrelsen for Patientsikkerheds anbefalinger (hold afstand, vask/sprit hænder, host i albuen, bliv hjemme ved symptomer).

Eventuelle spørgsmål i forbindelse med ovennævnte eller Nuparks øvrige forholdsregler, bedes rettes til:

Trine Graversen Christensen, tgc@nupark.dk, 96127213
Allan Hedegård, ah@nupark.dk, 20599246

Læs mere om coronavirus på coronasmitte.dk

 

Find vej

© 2022 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes