Book forplejning

Vores dygtige kokke er klar til at servere maden til dit arrangement, om det er stort eller småt. Og også om det er In House eller Ud af Huset. Du vælger menuen og gerne i dialog med vores dygtige kokketeam.

Alle arrangementer hos os skræddersys efter kundens ønsker og behov. Prisen fastsættes derefter ud fra arrangementets varighed, valg af lokale, antal deltagere og ønsker til mad og drikke. Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud.

 

Maden

Vi serverer frisk og delikat mad tilberedt af vores dygtige køkkenteam. Vi tilbereder fx sandwich, tapasbuffet, portionsanrettede frokosttallerkener, a la carte menu og kagebord. Tjek også vores 3-retters menu, hvor der er flere valgmuligheder. En 3-retters er perfekt til aftenarrangementer. Se valgmuligheder/forslag her.

MÅ VI ANBEFALE: Vores vestjyske tapas buffet, som består af indbydende vestjyske specialiteter, bl.a.:
ølpølser og Fanøskinke fra Slagter Christiansen samt Gammel Knas fra Arla Unika og Thise Mejeris klassiker; Vesterhavsost. Vores tapas serveres med friskbagt brød, oliven og hjemmelavede spreads: oliventapenade, aioli, basilikum-, rødbede- og tomatpesto.

Tapasbuffet passer perfekt til et møde, et kursus, en reception eller et ‘ud af huset’ arrangement (afhentning ikke mulig i weekenden).

 

Lokalet

Vælg mellem auditoriet eller otte andre mødelokaler. Se dem her.

Book dit dagsmøde eller konference på 9612 7200 eller på reception@nupark.dk


Vi skal selvfølgelig passe på hinanden, og derfor følger vi de officielle retningslinjer for Covid-19. Læs mere herom.

Vi er klar til hjælpe dig

Trine Graversen Christensen

Souschef og receptionsansvarlig
96127200

Find vej

© 2022 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes