Book forplejning

Spisestedets team af kokke tilbereder mad af høj kvalitet og helst med lokale og årstidsrelevante råvarer.

Billeder og beskrivelser herunder er forslag. Vi skræddersyr selvfølgelig efter dine ønsker, og vi har mange flere lækre anretninger, at byde på.

Morgenmad

Til morgenmøder kan vi anbefale kaffe og nybagte boller med hjemmelavet pålæg. Kan leveres til mødelokalet eller der kan vælges at benytte vores morgenmadsbuffet.

Skal der diskes op med lidt ekstra foreslår vi vores Luksus Morgenmad, som byder på græsk yoghurt med hjemmelavet müesli, rugbrød & nybagte boller med ost & pålæg, scrambled eggs & pølse samt wienerbrød, the & kaffe.

Frokost

Skal det være sandwich, smørrebrød eller tallerkenanretning? Eller måske vores populære frokostbuffet? Vi hjælper også gerne med en skærddersyet løsning – du vælger!

Kaffe og Kage

Til kaffen kan du eksempelvis vælge den mere afdæmpede model med frugt/chokolade eller dagens kage og kaffe. Eller måske du tænker dine gæster er sultne efter lidt mere, for eksempel en hurtig sandwich? Til de større begivenheder, kan vi også byde på en super lækker kagetapas.

Frugtfad

Skal du afholde et mindre møde, eller heldags, og har du behov for en lille mellempause eller lidt lækkert at spise undervejs, kan du vælge at servere lidt frugt. Enten hele stykker frugt eller udskåret og serveret på et fad.
Eventuelt akkompagneret af nogle flasker med vand og en skål med indpakkede chololadebidder.

Sammensæt som du vil

Vi anretter præcis den mad du kunne ønske dig. Om det er til stående buffet, reception, kaffe, morgenmad eller en 3-retters aftenmenu.

Vi kan det hele – tag blot en snak med Lene eller køkkenchefen Pedro.

Derfor bor vi i Nupark

Et dejligt sted at arbejde

»Nupark er et dejligt sted at arbejde, og vi bruger huset på mange forskellige måder. Vi er tæt på mange af vores samarbejdspartnere - det er rart og gør hverdagen lettere for os. Vi bruger også Nuparks telefonomstilling, posthåndtering og medarbejder-frokostordning og de mange mødelokaler.«

Rikke Werge, reception og sekretariat, Vestforsyning

Gavn af de andre virksomheder

Vi har helt bevist at placere os i Nupark af flere grunde med LAG Struer – Holstebro. Vi har mange ansøgere der nyder gavn af de andre virksomheder, som vi har som naboer i Nupark. Det er lige fra erhvervsrådgivning hos StartVækst til ingeniør og arkitektfirmaer, blot for at nævne nogle få.

Alex Würtz, daglig leder og koordinator
LAG Struer – Holstebro

Fleksible lejemål

»Nupark har fleksible lejemål, som passer godt til virksomheder i vækst. Det er meget let af flytte, når man får nye behov – vi har haft tre adresser her. Her er styr på alt, så vi kan bruge vores tid på at drive forretning i stedet. Samtidig er Nupark meget præsentabel med flotte bygninger og en reception. Det er superlet at køre hertil, og man kan altid få en parkeringsplads.«

Thomas Kragelund, CEO, Creative Force

Løbende sparring

»Mange af vores erhvervskunder bor også i Nupark. Der er derfor ikke langt fra udfordring til hjælp for dem. Den service er vi glade for at kunne give til vores kunder. Samtidig nyder vi godt af den løbende sparring med andre virksomheder, som vi får her i Nupark.«

Pernille Bloch, advokat og partner, Advokaterne Nupark

Jeg vil gerne forespørge på forplejning

  Vi er klar til at hjælpe dig

  Mogens S. Poulsen

  Direktør

  Tlf.: 9612 7210
  Mail: msp@nupark.dk

  Right Menu Icon