Få telefonpasning

Lad os passe din telefon

Vi tager gerne telefonen og sikrer, at I ikke mister opkald. Vi besvarer og håndterer alle opkald professionelt.

Du bestemmer

Vi tilpasser telefonordningen til dig og din virksomhed. Brug os som omstilling eller til at svare på opkald efter behov – fx når du er optaget, eller dine medarbejdere holder fri.

Du bestemmer selv, hvilken hilsen vi giver, når vi tager dine opkald, hvornår vi viderestiller, og hvornår vi skal lægge en besked til dig eller dine medarbejdere i stedet.

Du betaler kun for det antal opkald, du modtager per måned – se priseksempel herunder.


20 opkald

kr. 300/md. eks. moms

Har du blot få opkald, du ikke altid kan nå at tage, kan vi også hjælpe dig. Dit opkald bliver besvaret professionelt og vi sørger for at give dig besked efterfølgende per mail.
150 opkald

kr. 1.620/md. eks. moms

Gå ikke glip af vigtige opkald. Dit opkald bliver besvaret professionelt og viderestillet. Er du optaget, sørger vi for, at give dig besked efterfølgende per mail.
300 opkald

kr. 3.150/md. eks. moms

Lad os omstille dine og dine medarbejderes opkald eller tale med sælgere først. Måske behøver du ikke længere en receptionist? Dit opkald bliver besvaret professionelt og vi giver dig besked efterfølgende per mail.

Kontakt os for en gratis
prøveperiode i 30 dage


Få telefonpasningDerfor bor vi i Nupark

Nupark besvarer vores opkald

»Vi yder personlig service, og derfor er det vigtigt, at ingen ringer forgæves. Når vores telefoner er optagede, besvarer Nupark vores opkald og tager mod beskeder, så ingen møder en telefonsvarer.«

Vi er klar til hjælpe dig

Trine Graversen Christensen

Souschef og receptionsansvarlig
96127200

Find vej

© 2020 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes