Claus har solgt livsværket

Claus Mose Hansen er pr. 1. februar blevet direktør for Automation i EnergySolution A/S, og afdelingen for automation vil fortsat have adresse i Nupark, Holstebro.

Claus tiltrækker flere vidensmedarbejdere til Nordvestjylland

 

Salg blev uundgåeligt for at tage virksomheden til det næste niveau
Claus Mose Hansen ejer virksomheden MH-Automation placeret i udviklingsparken Nupark i Holstebro. Da Claus efter at have fyldt 50 år gik med tankerne om ekspandering, gik det allerede godt for virksomheden. ”Jeg manglede at kunne tiltrække den helt rette ekspertise og sparring til Holstebro, så virksomheden fortsat kunne udvikle sig – og den eneste vej var enten fusion eller salg”, fortæller han. Og resultatet endte altså med et salg til det aarhusianske rådgivningsfirma EnergySolution A/S pr. 1. Februar 2019.

Claus Mose Hansen fortæller, at det er rigtig positivt for Holstebro, idet salget betyder flere arbejdspladser til byen. Udover de tre fastansatte, udvides virksomheden med ingeniører og programmør, både ved intern såvel som ekstern rekruttering.

 

Fra iværksætter til anerkendt specialist
Succesen for MH-Automation er ikke kommet af ingenting. Der er lagt mange, mange timer i virksomheden og de, der arbejder i Nupark vil vide, at han er én af de første der møder ind og den sidste der holder fyraften. Claus kunne ikke nøjes med at være i en chefstilling i tidligere virksomheder – han havde et konstant drive for at skabe nye løsninger og innovation af eksisterende produkter.

Claus Mose brænder for at forbedre andres forretning. Mange kunne mene, at han kunne læne sig tilbage nu, hvor virksomheden havde succes, men sådan ser Claus ikke på det. Produktionsvirksomhederne forandrer sig konstant og markedsbehovene ændrer sig ligeså, så derfor er forandring og innovation uundgåeligt i denne branche.

Claus er oprindelig uddannet maskinmester og bevægede sig fra at arbejde som programmør og derfra til teknisk chef på en af de største slagterier i området – her fandt han ud af, at det var udviklingsdelen og dét hele tiden at finde på nye løsninger og at optimere, hvor han skulle lægge sit fokus. Derfor var det også startskuddet til MH-Automation, hvor han kunne finde fodfæste ved at lave løsninger til nogle af de største produktionsvirksomheder i Vestjylland og nu også østpå med salget til den østjyske virksomhed. I branchen er der ingen, der sår tvivl om de kompetencer, som Claus og hans medarbejdere er i besiddelse af.  Det er nemlig en meget specifik viden om optimeringsløsninger til større produktionsvirksomheder, som Claus har udviklet i løbet af de seneste 10 år.

 

Fusion eller salg nødvendigt for at kunne tiltrække den nødvendige arbejdskraft

Der var mange bejlere, da Claus besluttede at han ville kigge i markedet efter samarbejdspartnere. Valget faldt endeligt på det aarhusianske rådgivningsfirma EnergySolution A/S.

”Hvad er der sjovt i at stå stille? MH-Automation havde fin succes,  men vi manglede at kunne tiltrække  sparring og den rette ekspertise til, så virksomheden fortsat kunne udvikle sig – og den eneste vej var en fusion, der så i sidste ende endte med et salg”, fortæller Claus Mose Hansen.

Claus Mose er perfektionistisk helt ind til benet – og brænder for at forbedre andres forretning. Virksomheden er specialister i doseringsteknik og automatisering – som Claus fortæller, så er hele essensen at sikre, at der ikke sker fejl i produktionen og det er han garant for. Og man er ikke i tvivl om, at han ved, hvad han taler om – og det kan århusianske EnergySolution kun bekræfte:

”Claus har samme opfattelse af kvalitet, som jeg selv har. Han er nærmest hysterisk perfektionistisk, når det kommer til at levere de rigtige løsninger til kunden. Jeg ved, at MH- Automation har et godt ry i branchen, og de har gennem årene specialiseret sig i automation hos fødevarevirksomheder og plastvirksomheder, områder hvor vi også har en stor del af vores kunder. Derfor har jeg store forventninger til vores fremtidige samarbejde, og jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang,” understreger Martin Raaby Skou fra EnergySolution.

Med opkøbet af MH-Automation tilføres et vigtigt ben i EnergySolutions ambition om at blive totalleverandør i procesoptimering.
EnergySolution tilføjer: ”Vi har skabt vores forretning på rådgivning og projektledelse og får med sammensmeltningen med MH-Automation mulighed for at tilbyde vores kunder en mere strømlinet løsning.”

 

Brug for flere medarbejdere – kompetente rådgivere

Claus Mose Hansen er pr. 1. februar blevet direktør for Automation i EnergySolution A/S, og afdelingen for automation vil fortsat have adresse i Nupark, Holstebro.

”Det er vigtigt for mig, at vi fastholder den stærke tilknytning i Nordvestjylland, hvor både vi og MH-Automation har mange af vores kunder. Vi bibeholder derfor kontoret i Nupark ved Holstebro, hvor de nuværende medarbejdere selvfølgelig også fortsætter i afdelingen. Vi forventer, at vi i den nærmeste fremtid skal rekruttere flere rådgivere og softwareprogrammører til afdelingen i Holstebro men også her i Aarhus,” fortæller Martin Raaby Skou.

EnergySolution køber MH Automation

Fakta:

EnergySolution A/S har pr. 1. feb. købt MH-Automation
EnergySolution A/S ansætter alle medarbejdere fra MH-Automation
EnergySolution A/S leverer økonomisk fordelagtige optimeringsløsninger til større produktionsvirksomheder inden for bl.a. fødevarer, plast og elektronik

 

Yderligere oplysninger kontakt:

Martin Raaby Skou, Adm. Direktør EnergySolution A/S. Tel: 40 278 977
Claus Mose Hansen, Stifter MH-Automation. Tel: 20 978 135

 

Find vej

© 2022 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes