Coronavirus – hvad gør Nupark?

Alvoren begynder så småt at tage fat i folk; vi søger viden og forholdsregler, og som et af Holstebros store samlingspunkter, har Nupark selvfølgelig et ansvar og tager også forholdsregler.
Som udgangspunkt går vi ud fra, at dem vi huser overholder Sundhedsstyrelsens og  Styrelsen for Patientsikkerheds anbefalinger (hold afstand, vask/sprit hænder, karantæne når det er nødvendig osv.).

Hvad gør Nupark?

Nupark overholder naturligvis SST og STPSs anbefalinger, hvorfor vi eksempelvis har stillet flere dispensere med sprit til rådighed og vores rengøring gør en ekstra stor indsats med f.eks. afspritning og rengøring af diverse håndtag, gelændere osv.
VI FORVENTER AT ALLE SPRITTER/VASKER HÆNDER OFTE.


Buffeten

I buffeten er alle forpligtet til at møde op med renvaskede og/eller afsprittede hænder. Fra næste mandag vil der desuden stå engangshandsker ved tallerkenerne, som alle skal benytte.
Har du specielle behov ang. kantineordning, bedes du henvende dig i receptionen.


Gæster
Vi får mange gæster i Nupark, og for at kunne holde et overblik og muligvis ‘regne tilbage’ i forbindelse med karantæne, holder vi så vidt muligt styr på, hvem der kommer og går, bl.a. egne håndværkere, egne gæster, hvilke dage og i hvilke tidsrum de har været forbi.  Så vidt muligt registrerer vi også jeres gæster – dog ikke de der benytter andre indgange eller går udenom receptionen.
Vi opfordrer KRAFTIGT til, at alle vore virksomheder følger samme procedure, og har et system til overblik over hvem, hvornår, hvor og kontaktoplysninger. Brug gerne vores skema.

Nogle råd
Vi oplever at utrolig mange møder aflyses – meget kan muligvis erstattes med et Skype-møde. Husk at vi har et Skype mødelokale i bygning A kælderen, Maren, som vi stiller gratis til rådighed den næste tid – det skal dog bookes via receptionen.
Til slut et gratis tip: I Nupark tager de enkelte medarbejdere deres laptop med hjem – i tilfælde af karantæne, så der kan arbejdes hjemmefra.
Læs mere om coronavirus på sst.dk
 

Find vej

© 2020 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes