Erhvervslokaler

Flyt til Nupark og
få bedre muligheder

Tæt på erhvervsnetværk. Tæt på Holstebro. Tæt på motorvejen. Erhvervslokaler i Nupark er for små og store virksomheder med ambitioner.

Du og dine medarbejdere bliver en del af et inspirerende og stimulerende erhvervsfællesskab. Få skridt fra dit domicil finder du næsten 100 andre virksomheder og potentielle samarbejdspartnere.

Når du lejer erhvervslokaler i Nupark, får du også mulighed for professionel forretningsudvikling og risikovillig kapital. Den Erhvervsdrivende Fond Nupark og Nupark Innovation A/S fremmer begge erhvervsudviklingen i nordvestjylland.

Præsentable og
fleksible lejemål

Èn medarbejder eller 300? Uanset om du bare er dig, eller om du har mange ansatte, har Nupark plads i præsentable og fleksible erhvervslokaler. Du kan leje et skrivebord i et af vores kontorfællesskaber, du kan flytte ind i dit eget kontor, eller I kan få jeres helt eget domicil her i Nupark. Får I nye behov, kan I let udvide eller flytte til nye lokaler i Nupark.

Mens du klarer din forretning, klarer vi resten for dig. Vores kantine serverer sund og lækker mad, vores bemandede reception tager mod dine gæster, vi tilbyder telefonpasning og postordning, og I kan leje vores store auditorium og mødelokaler i flere størrelser.

 

Vi har også plads til dig

Se ledige lokaler

 

Erhvervslokaler tæt på Holstebro
og lige ved motorvejen

Nupark er Vestjyllands største og bedste kontorfællesskab. Du får moderne og fleksible erhvervslokaler med plads til alt fra en til flere hunderede medarbejdere – dør om dør med mange andre virksomheder og samarbejdspartere.

 

Book en rundvisning


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Dine oplysninger

Jeg er interesseret i (vælg mindst en):

Få glæde af Nuparks faciliteter

Reception

Vores receptionist tager imod dine gæster med et smil og viser vej til dit kontor eller mødelokale.
Dagbladet, Børsen og øvrige magasiner kan læses af alle i receptionen.

Telefonpasning

Vi tager gerne telefonen og sikrer, at I ikke mister opkald. Brug os som omstilling eller til at svare på opkald efter behov – fx når du er optaget, eller dine medarbejdere holder fri.

Postordning

Du får din egen postkasse i vores reception, og vi modtager dine pakker. Vi sender din post for dig og hjælper gerne med at tage kopier. Vi gør vores bedste for, at du og dine gæster føler sig velkomne.

Netværk

Netværkslounge. Matchmaking. Vidensmøder. Nupark vrimler med netværk for alle der bor i Nupark. Deltag i et af de eksisterende eller opsøg selv nye samarbejdspartnere.

Kantine

Spisestedet serverer god og varieret mad hver dag. Du kan købe morgenmad, frokost og frugt, samt bestille takeaway med hjem til familiens aftensmad.

Parkering

Vi har har masser af gratis p-pladser til dig og dine gæster. Nupark ligger tæt på Holstebro og lige ved motorvejen, så I kører let hertil og fra igen.

 
 

Danske udviklingsparker

Nupark er medlem af Foreningen Danske Udviklingsparker.
Virksomheder i Nupark har mulighed for at låne mindre mødelokaler gratis
hos andre udviklingsparker, der er medlem af Danske Udviklingsparker.

Læs mere

Bliv nabo
til kunder og
samarbejdspartnere

Når du lejer et erhvervslokale i Nupark, sidder du midt i Vestjyllands største og bedste kontorfællesskab. Få skridt fra din virksomhed finder du næsten 100 andre virksomheder og samarbejdspartere indenfor mange brancher.

Netværk skaber udvikling

Nuparks erhvervslokaler er fyldt med mange forskellige virksomheder, som hver for sig og sammen skaber synergi og innovation. Du kan blive en del af de mange netværk og samtidig få en unik mulighed for at udvikle din virksomhed.

Derfor bor vi i Nupark

Fleksible lejemål

»Nupark har fleksible lejemål, som passer godt til virksomheder i vækst. Det er meget let af flytte, når man får nye behov – vi har haft tre adresser her. Her er styr på alt, så vi kan bruge vores tid på at drive forretning i stedet. Samtidig er Nupark meget præsentabel med flotte bygninger og en reception. Det er superlet at køre hertil, og man kan altid få en parkeringsplads.«

Løbende sparring

»Mange af vores erhvervskunder bor også i Nupark. Der er derfor ikke langt fra udfordring til hjælp for dem. Den service er vi glade for at kunne give til vores kunder. Samtidig nyder vi godt af den løbende sparring med andre virksomheder, som vi får her i Nupark.«

Et dejligt sted at arbejde

»Nupark er et dejligt sted at arbejde, og vi bruger huset på mange forskellige måder. Vi er tæt på mange af vores samarbejdspartnere - det er rart og gør hverdagen lettere for os. Vi bruger også Nuparks telefonomstilling, posthåndtering og medarbejder-frokostordning og de mange mødelokaler.«
 

Netværk i Nupark

Netværkslounge. Matchmaking. Morgenmøder. Nupark vrimler med netværk for lejerne i vores erhvervslokaler. Deltag i et af de eksisterende eller opsøg selv nye samarbejdspartnere. 

Arrangementer for Nuparkere

Vi afholder løbende sociale arrangementer og vidensmøder enten morgen eller eftermiddage. Her kan du lytte til spændende oplæg og netværke med andre Nuparkere. Tilmeld dig nyheder fra Nupark, så går du ikke glip af kommende events.

Netværkslounge

De fleste nye relationer og møder imellem virksomheder og beboere sker på gangene i Nupark. I vores Netværkslounge kan I sætte jer godt til rette og snakke over en kop kaffe. I finder Netværksloungen i bygning A ved trappen til auditoriet.

Matchmaking

Mange Nuparkere kender hinanden og arbejder sammen i større eller mindre grad. Hvis du søger nye samarbejdspartnere i Nupark, tilbyder vi at sætte forskellige virksomheder i forbindelse med hinanden. Send en mail til Allan på ah@nupark.dk.

Åben Dør

Byd de andre Nuparkere inden for i din virksomhed – og besøg selv spændende mulige samarbejdspartnere. Nupark står for kaffe og kage, hvis du åbner døren. Tilmeld dig som vært på nupark@nupark.dk.

Hygge for nuparkere

Nupark arrangerer hvert år sommerfest og julefrokost. Her kan du netværke med de andre Nuparkere til en sjov og uformel aften. I december arrangerer vi børnedag for alle Nuparkernes børn – vi klipper julepynt, ser julefilm og børnene får en godtepose med hjem fra Nupark.

Find vej

© 2020 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes