Erhvervslokaler

Flyt til Nupark og
få bedre muligheder

Tæt på erhvervsnetværk. Tæt på Holstebro. Tæt på motorvejen. Kontorlokaler i Nupark er for små og store virksomheder med ambitioner.

Du og dine medarbejdere bliver en del af et inspirerende og stimulerende kontorfællesskab. Få skridt fra dit domicil finder du næsten 100 andre virksomheder og potentielle samarbejdspartnere.

Præsentable og
fleksible lejemål

Èn medarbejder eller 300? Uanset om du bare er dig, eller om du har mange ansatte, har Nupark plads i præsentable og fleksible erhvervslokaler. Du kan leje et skrivebord i et af vores kontorfællesskaber, du kan flytte ind i dit eget kontor, eller I kan få jeres helt eget domicil her i Nupark. Får I nye behov, kan I let udvide eller flytte til nye lokaler i Nupark.

Mens du klarer din forretning, klarer vi resten for dig. Vores kantine serverer sund og lækker mad, vores bemandede reception tager mod dine gæster, vi tilbyder telefonpasning og postordning, og I kan leje vores store auditorium og mødelokaler i flere størrelser.

 

Vi har også plads til dig

Se ledige lokaler

 

Erhvervslokaler tæt på Holstebro
og lige ved motorvejen

Nupark er Vestjyllands største og bedste kontorfællesskab. Du får moderne og fleksible erhvervslokaler med plads til alt fra en til flere hunderede medarbejdere – dør om dør med mange andre virksomheder og samarbejdspartere.

 

  Book en fremvisning af ledige lejemål


   

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Dine oplysninger

  Jeg er interesseret i (vælg mindst en):

  Få glæde af Nuparks faciliteter

  Reception

  Vores receptionist tager imod dine gæster med et smil og viser vej til dit kontor eller mødelokale.
  Dagbladet, Børsen og øvrige magasiner kan læses af alle i receptionen.

  Telefonpasning

  Vi tager gerne telefonen og sikrer, at I ikke mister opkald. Brug os som omstilling eller til at svare på opkald efter behov – fx når du er optaget, eller dine medarbejdere holder fri.

  Postordning

  Du får din egen postkasse i vores reception, og vi modtager dine pakker. Vi sender din post for dig og hjælper gerne med at tage kopier. Vi gør vores bedste for, at du og dine gæster føler sig velkomne.

  Netværk

  Netværkslounge. Matchmaking. Vidensmøder. Nupark vrimler med netværk for alle der bor i Nupark. Deltag i et af de eksisterende eller opsøg selv nye samarbejdspartnere.

  Kantine

  Spisestedet serverer god og varieret mad hver dag. Du kan købe morgenmad, frokost og frugt, samt bestille takeaway med hjem til familiens aftensmad.

  Parkering

  Vi har har masser af gratis p-pladser til dig og dine gæster. Nupark ligger tæt på Holstebro og lige ved motorvejen, så I kører let hertil og fra igen.

   
   

  Danske udviklingsparker

  Nupark er medlem af Foreningen Danske Udviklingsparker.
  Virksomheder i Nupark har mulighed for at låne mindre mødelokaler gratis
  hos andre udviklingsparker, der er medlem af Danske Udviklingsparker.

  Læs mere

  Bliv nabo
  til kunder og
  samarbejdspartnere

  Når du lejer et erhvervslokale i Nupark, sidder du midt i Vestjyllands største og bedste kontorfællesskab. Få skridt fra din virksomhed finder du næsten 100 andre virksomheder og samarbejdspartere indenfor mange brancher.

  Netværk skaber udvikling

  Nuparks erhvervslokaler er fyldt med mange forskellige virksomheder, som hver for sig og sammen skaber synergi og innovation. Du kan blive en del af de mange netværk og samtidig få en unik mulighed for at udvikle din virksomhed.

  Derfor bor vi i Nupark

  Et dejligt sted at arbejde

  »Nupark er et dejligt sted at arbejde, og vi bruger huset på mange forskellige måder. Vi er tæt på mange af vores samarbejdspartnere - det er rart og gør hverdagen lettere for os. Vi bruger også Nuparks telefonomstilling, posthåndtering og medarbejder-frokostordning og de mange mødelokaler.«

  Løbende sparring

  »Mange af vores erhvervskunder bor også i Nupark. Der er derfor ikke langt fra udfordring til hjælp for dem. Den service er vi glade for at kunne give til vores kunder. Samtidig nyder vi godt af den løbende sparring med andre virksomheder, som vi får her i Nupark.«

  Fleksible lejemål

  »Nupark har fleksible lejemål, som passer godt til virksomheder i vækst. Det er meget let af flytte, når man får nye behov – vi har haft tre adresser her. Her er styr på alt, så vi kan bruge vores tid på at drive forretning i stedet. Samtidig er Nupark meget præsentabel med flotte bygninger og en reception. Det er superlet at køre hertil, og man kan altid få en parkeringsplads.«
   

  Netværk i Nupark

  Netværkslounge. Matchmaking. Morgenmøder. Nupark vrimler med netværk for lejerne i vores erhvervslokaler. Deltag i et af de eksisterende eller opsøg selv nye samarbejdspartnere.   

  Arrangementer for Nuparkere

  Vi afholder løbende sociale arrangementer og vidensmøder enten morgen eller eftermiddage. Her kan du lytte til spændende oplæg og netværke med andre Nuparkere. Tilmeld dig nyheder fra Nupark, så går du ikke glip af kommende events.

  Netværkslounge

  De fleste nye relationer og møder imellem virksomheder og beboere sker på gangene i Nupark. I vores Netværkslounge kan I sætte jer godt til rette og snakke over en kop kaffe. I finder Netværksloungen i bygning A ved trappen til auditoriet.

  Matchmaking

  Mange Nuparkere kender hinanden og arbejder sammen i større eller mindre grad. Hvis du søger nye samarbejdspartnere i Nupark, tilbyder vi at sætte forskellige virksomheder i forbindelse med hinanden. Send en mail til Allan på ah@nupark.dk.

  Hygge for nuparkere

  Nupark arrangerer hvert år sommerfest og julefrokost. Her kan du netværke med de andre Nuparkere til en sjov og uformel aften. I december arrangerer vi børnedag for alle Nuparkernes børn – vi klipper julepynt, ser julefilm og børnene får en godtepose med hjem fra Nupark.

  Find vej

  © 2022 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes