Julekalender 2020

Julekalender 2020

Julen er over os og ovenpå et meget tumultarisk år, har vi ekstra brug for at hygge os og finde sammen i et fællesskab – online.  Bare Smil har bidraget med idé og udførelse af Julekalenderen i år: Den vil være en online quiz på Nupark Lounge, og derfor er den kun for personer med direkte tilknytning til Nupark. Meld dig allerede nu ind i gruppen, hvis du ikke er medlem.

I julekalenderen vil der være et spørgsmål til hver dag. Nogle af disse spørgsmålene vil være baseret på gæt – svaret bliver fundet efterfølgende og dokumenteret via foto:) Der trækkes vindere hver mandag for hele den foregående uge. Derfor er det også muligt at besvare bagud, fx kan man sidde i ro og mag søndag aften og besvare for hele den foregående uge. Der vil være minimum 1. præmie pr. dag, dog håber vi på flere:)

Vi vil nemlig meget gerne bede om hjælp til præmierne. Om det er små eller store præmier, skøre, sjove, bløde, sprøde, alkoholiserede eller søde – vi vil sætte stor pris på alle former og størrelser! Sponsorer af præmier får vist deres logo ved den dag gaven sponsoreres. Bare Smil vil stå for fordelingen af præmier på alle 24 dage.
Antallet af vindere pr. dag afhænger af antallet af præmier der indleveres, men minimum én vinder pr. dag – vi håber på en ren gaveregn:) Dagens spørgsmål samt gave-sponsor vises også på infoskærmen i Spisestedet.

Det praktiske

Aflevering af præmier
Der er mulighed for at aflevere sponsorpræmier hos Bare Smil i bygning F, 1. sal eller i Nuparks reception. Sponsorere er velkomne til at sende en mail til Bare Smil med deres logo, så det kan vises i julekalenderen.
Udlevering af præmier

Vindere trækkes som tidligere nævnt hver mandag. Første gang mandag den 7. december og sidste gang mandag den 28. december. Vindere annonceres på Facebook Loungen. Alle vindere (min. 24) kan afhente deres præmie hos Bare Smil eller få den leveret – der aftales nærmere med Bare Smil. Vindere fra den sidste uge i december får præmier udleveret i det nye år, når Nupark er åben igen.

Eventuelle spørgsmål sendes til Bare Smil: kontakt@baresmil.dk

Find vej

© 2022 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes