Få hjælp til rygestop

Slip rygning med tre overskuelige steps: beslut dig for et stop, få en akupunkturbehandling og afgift kroppen med aloe vera pulver.

Gry Dunker tilbyder i samarbejde med Nupark en effektivt rygeafvænning.

Rygeafvænningen er i tre step og kræver ikke særlig meget: du skal først være fast besluttet om et stop, derefter skal du møde op til en enkelt akupunktur laser behandling og efterfølgende hjælper du kroppen godt på vej, med et revitaliserende og af-giftende kosttilskud i en periode: Forever Argi+.

Dette rygestop-tilbud favner derfor alle tre (lige vigtige faktorer):

✔️ Det bevidst mentale dig = Hav beslutningen om rygestop klar

✔️ Det mentale ubevidste dig = Akupunktur laser behandling

✔️ Det fysiske dig = Hjælp den fysiske krop på vej med af-giftende kosttilskud

 

Du erstatter derfor ikke din rygning med et alternativ, fx tyggegummi og du skal ikke tage stilling til en masse dyb psykologi, eller fremtidige behandlingsaftaler.  Det her er en ganske overskuelig løsning.

 

I hele april kører vi med en intropakke for 1.199 kr. (gratis pulver til 1 måned)
Herefter er prisen 1.766 kr. (1.199 kr. + 567 kr., som dækker pulver til 1 måned)Skulle du efter et års tid, komme til at falde i fx festrygning, kan du tilkøbe et opfølgningsforløb.

 

Ring eller send en SMS til Gry:

20 63 35 79

 

Hvorfor vælger Nupark at støtte dette tilbud?

Det gør vi, fordi vi som en bæredygtig udviklingspark, har stort fokus på sundhed og sundhed på arbejdspladsen.

Det er fristende at købe tilbuddet som en gave til mennesker der står dig nær. Det kan vi ikke anbefale. Det er meget vigtigt, at rygeren er 100% klar til et rygestop, for at opnå succes.

 

Om Forever Argi+

Produktet stopper forgiftning af kroppen og starter samtidig en af-giftning af kroppen. Hjælper desuden på udholdenhed og immunforsvar, blodomløb og muskler.

Louis J. Ignarro var en af tre mænd, der stod bag opdagelsen af, at Oxygen-molekyler signalerer til det vaskulære system – Arginin indeholder et protein som danner Oxygen i blodårerne. Opdagelsen modtog i 1998 en Nobelpris og har sidenhen fået stor betydning for fx sportsudøvere på eliteplan.

Mere nysgerrig på Forever Argi+? Tjek Youtube:
Mange top-atleter benytter dette kosttilskud til at forbedre deres tider: Det forøgede mængde Oxygen i blodårerne, giver større udholdenhed. 

 

 

Find vej

© 2022 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes