Nupark Accelerace

Nupark Accelerace Invest er et investeringsselskab, der er stiftet i et samarbejde mellem Færchfonden og Vald. Birn Holding A/S i Holstebro, af Accelerace Invest i København og af Region Midtjyllands kapitalsatsning baseret på EU Socialfondsmidler: Den Midtjyske Iværksætterfond.

Samarbejdet tager udgangspunkt i en enighed om, at succesfulde vækstiværksættere ofte har brug for kapital til at vokse, og at de sammen med kapitalen ofte har brug for at høste erfaring, sparring og rådgivning fra erfarne mentorer.

Nupark Accelerace giver iværksættervirksomheder viden, erfaring og kapital. Et Accelerace forløb hjælper nye virksomheder med at udnytte deres potentiale bedst muligt nationalt såvel som internationalt. Accelerace har ekspertisen, erfaringen og netværket, der skal til for at skabe en succes – hvad enten det er helt nye startups eller selskaber i en udviklingsfase.

Nupark Accelerace har sit navn fra det spændende og udviklende iværksættermiljø i Nupark og det anvendte udviklingsforløb Accelerace – Danmarks førende accelerator program for iværksættervirksomheder.

Læs mere om Nupark Accelerace her

Vi er klar til hjælpe dig

Find vej

© 2019 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes