Startvækst Holstebro

Drømmer du om at starte egen virksomhed?

Har du brug for sparring, og ønsker du professionel, fortrolig og uvildig feedback på din forretningsidé eller forretningsplan?

Startvækst Holstebros Walk-In iværksættervejledning hjælper dig videre. Vi giver grundlæggende opstartsrådgivning til dig, der starter egen virksomhed, men vi hjælper også etablerede virksomheder med at realisere nye initiativer.

Rådgivningen fra Startvækst Holstebro er gratis, og du skal ikke booke tid, men blot komme forbi Holstebro Kommunes erhvervsservicekontor Startvækst Holstebro og Walk-In Iværksættervejledning i Nupark 51.

Væksthus Midtjylland

Startvækst Holstebro er en del af imidt, som er en fællesbetegnelse for alle, der arbejder for mere vækst i Midtjylland – det vil sige de lokale erhvervsservices og Væksthus Midtjylland. Vi arbejder sammen for at kunne give din virksomhed den optimale sparring.

Det betyder, atStartvækst Holstebro kan henvise virksomheder med vækstpotentiale til Væksthus Midtjylland, som blandt andet kan give specialiseret rådgivning og kortlægning af vækstpotentiale.

Du kan læse mere om Væksthus Midtjylland og om imidt-samarbejdet på deres respektive hjemmesider www.vhmidtjylland.dk og www.imidt.dk

Bare ring 70 15 16 18 – så får du fat i din lokale erhvervsservice, som er din indgang til vækst.

Find vej

© 2018 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes