Hjælp til iværksættere

Lej et
skrivebord

Få dit eget skrivebord, en flyverplads eller kontor i et unikt iværksættermiljø med let adgang til sparring, rådgivning og finansiering.
 

Mulighederne
vokser med dig

Nupark hjælper dig med at udvikle din forretning. Vi tilbyder flere forskellige iværksætterforløb med workshops, netværk og sparring med erfarne virksomhedsledere.

En seriøs
adresse

Som iværksætter i Nupark bliver du taget alvorligt fra første dag. Nupark er Vestjyllands største og bedste kontorfællesskab med næsten 100 virksomheder.

 

Etabler dig i Nupark og kom godt fra start

Nupark er det ideelle sted at starte egen virksomhed. Du får et stort netværk af mennesker i samme situation og gode muligheder for at få de første kunder hos nogle af de andre virksomheder. Som iværksætter i Nupark kan du også få rådgivning fra en business coach og adgang til finansiering.

Book rundvisning

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få glæde af Nuparks faciliteter

Reception

Vores receptionist tager mod dine gæster med et smil og viser vej til dit kontor eller mødelokale.
Dagbladet, Børsen og øvrige magasiner kan læses af alle i receptionen.

Telefonpasning

Vi tager gerne telefonen og sikrer, at I ikke mister opkald. Brug os som omstilling eller til at svare på opkald efter behov – fx når du er optaget, eller dine medarbejdere holder fri.

Postordning

Du får din egen postkasse i vores reception, og vi modtager dine pakker. Vi sender din post for dig og hjælper gerne med at tage kopier. Vi gør vores bedste for, at du og dine gæster føler sig velkommen.

Netværk

Netværkslounge. Matchmaking. Vidensmøder. Nupark vrimler med netværk for alle der bor i Nupark. Deltag i et af de eksisterende eller opsøg selv nye samarbejdspartnere.

Kantine

Spisestedet serverer god og varieret mad hver dag. Du kan købe morgenmad, frokost og frugt, samt bestille takeaway med hjem til familiens aftensmad.

Parkering

Vi har har masser af gratis p-pladser til dig og dine gæster. Nupark ligger tæt på Holstebro og lige ved motorvejen, så I kører let hertil og fra igen.

Danske udviklingsparker

Nupark er medlem af Foreningen Danske Udviklingsparker.
Virksomheder i Nupark har mulighed for at låne mindre mødelokaler gratis
hos andre udviklingsparker, der er medlem af Danske Udviklingsparker.

Læs mere

Nupark Inkubator

Iværksætterfællesskabet Nupark Inkubator giver din virksomhed en god begyndelse. Du får rådgivning og netværk med andre iværksættere.

Læs mere

Startvækst Holstebro

Walk-in iværksættervejledning hjælper dig videre med din forretningsidé.

Læs mere

Derfor bor vi i Nupark

Mange fordele for iværksættere

»Nupark har mange fordele for iværksættere. Selv om jeg bare er mig i virksomheden, har jeg alligevel en slags kolleger her i Nupark. Det giver energi at være en del af et fællesskab, og jeg har let adgang til nye, mulige samarbejdspartnere. Jeg kan også få ugentlig sparring med en businesscoach, hvilket er godt for udviklingen i min virksomhed.«

God hjælp for opstartsvirksomheder

»Jeg elsker at sidde i Nupark. Vi har et dejligt kontor, som vi er rigtigt glade for. Nupark tilbyder også postservice, telefonordning m.m., som kan være en god hjælp for opstartsvirksomheder. Og så er en god kantineordning altid godt.«

Sparring er styrken ved Nupark

»Netværk og sparring er styrken ved Nupark. Nupark Inkubator er fantastisk. Her får du professionel hjælp til at starte virksomhed og sparring med andre iværksættere. Jeg sælger noget, som er usynligt, og jeg kan derfor ikke bare åbne en flot webshop. Min virksomhed er derimod bygget op omkring tillid og personlige kontakter, og det har jeg blandt andet fået her i Nupark.«

Vi er klar til hjælpe dig

Leif Herner

Business coach, Nupark Inkubator
40978914

Find vej

© 2017 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes