Hjælp til iværksættere

 

Etabler din virksomhed i Nupark og få den bedste start som iværksætter

Nupark er det ideelle sted at starte egen virksomhed. Du får et stort netværk af mennesker i samme situation og gode muligheder for at få de første kunder hos nogle af de andre virksomheder.

Nystartede iværksættere tilbydes helt unikt en gratis skrivebrodsplads, blandt andre iværksættere, gratis de første tre måneder. Vi beder kun om betaling for kaffe, print og mad. Kontakt Allan for at høre mere om dine muligheder.

Savner du professionel sparring til din opstart, sidder den lokale vækstkonsulent fra StartVækst også i Nupark – han sidder klar til at uddele guldkorn.

StartVækstBook rundvisning

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Dine oplysninger

Jeg er interesseret i (vælg mindst en):

Få glæde af Nuparks faciliteter

Reception

Vores receptionist tager imod dine gæster med et smil og viser vej til dit kontor eller mødelokale.
Dagbladet, Børsen og øvrige magasiner kan læses af alle i receptionen.

Telefonpasning

Vi tager gerne telefonen og sikrer, at I ikke mister opkald. Brug os som omstilling eller til at svare på opkald efter behov – fx når du er optaget, eller dine medarbejdere holder fri.

Postordning

Du får din egen postkasse i vores reception, og vi modtager dine pakker. Vi sender din post for dig og hjælper gerne med at tage kopier. Vi gør vores bedste for, at du og dine gæster føler sig velkomne.

Netværk

Netværkslounge. Matchmaking. Vidensmøder. Nupark vrimler med netværk for alle der bor i Nupark. Deltag i et af de eksisterende eller opsøg selv nye samarbejdspartnere.

Kantine

Spisestedet serverer god og varieret mad hver dag. Du kan købe morgenmad, frokost og frugt, samt bestille takeaway med hjem til familiens aftensmad.

Parkering

Vi har har masser af gratis p-pladser til dig og dine gæster. Nupark ligger tæt på Holstebro og lige ved motorvejen, så I kører let hertil og fra igen.

Danske udviklingsparker

Nupark er medlem af Foreningen Danske Udviklingsparker.
Virksomheder i Nupark har mulighed for at låne mindre mødelokaler gratis
hos andre udviklingsparker, der er medlem af Danske Udviklingsparker.

Læs mere

Derfor bor vi i Nupark

Mange fordele for iværksættere

»Nupark har mange fordele for iværksættere. Selv om jeg bare er mig i virksomheden, har jeg alligevel en slags kolleger her i Nupark. Det giver energi at være en del af et fællesskab, og jeg har let adgang til nye, mulige samarbejdspartnere. Jeg kan også få ugentlig sparring med en businesscoach, hvilket er godt for udviklingen i min virksomhed.«

God hjælp for opstartsvirksomheder

»Jeg elsker at sidde i Nupark. Vi har et dejligt kontor, som vi er rigtigt glade for. Nupark tilbyder også postservice, telefonordning m.m., som kan være en god hjælp for opstartsvirksomheder. Og så er en god kantineordning altid godt.«

Sparring er styrken ved Nupark

»Netværk og sparring er styrken ved Nupark. Nupark Inkubator er fantastisk. Her får du professionel hjælp til at starte virksomhed og sparring med andre iværksættere. Jeg sælger noget, som er usynligt, og jeg kan derfor ikke bare åbne en flot webshop. Min virksomhed er derimod bygget op omkring tillid og personlige kontakter, og det har jeg blandt andet fået her i Nupark.«

Vi er klar til hjælpe dig

Allan Hedegård

Adm. direktør
96127200

Find vej

© 2022 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes