Lej en kontorplads

Bliv en del af kontorfællesskabet i Nupark

For dig der blot har brug for et fast skrivebord på et fælleskontor – hvad enten du er en nystartet virksomhed, en veletableret en-person virksomhed eller måske én person der repræsenterer en lokal afdeling.

Vi har tre fælleskontorer som på skift har ledige kontorpladser.

Prisen pr. md. er 1500 kr. som inkluderer møblement*, rengøring, fri adgang til fællesområder, fri adgang til mødelokaler samt vand og el.
Print og madordninger opkræves separat.

Er du interesseret, så hiv fat i Allan og lav en fremvisningsaftale – så viser han gerne fælleskontorer og vores faciliteter frem, og du får en fornemmelse af huset.

 

I Nupark har vi alle slags arbejdsrum: så altid ét der matcher dit aktuelle behov: Lige nu har du måske kun brug for et skrivebord, men kommer tiden hvor du har brug for et kontor, kan du altid hive fat i os – så finder vi en løsning. Vi tilbyder også drop-in arbejdspladser til de, der har brug for at rykke ud på hjemmearbejdsdage.

Vi tilbyder nemlig først og fremmest fleksibilitet: Vi tager dig i hånden (p.t. mentalt) og finder en arbejdsplads der passer til netop dig.

Fik vi nævnt vores fantastiske faciliteter?

Vi har i Nupark masser af gratis p-pladser, skøn kantine, vi udlejer mødelokaler og der er fælles reception samt postservice. Kontakt Allan og lav en fremvisningsaftale: så du med egne øjne kan opleve stemningen, vores ledige kontorlokaler og fantastiske faciliteter.

 

*Møblement: Kontorstol, skrivebord og reol.

Vi er klar til hjælpe dig

Allan Hedegård

Adm. direktør
96127200

Find vej

© 2021 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes