Lej en kontorplads

Bliv en del af kontorfællesskabet i Nupark

For dig der blot har brug for et fast skrivebord på et fælleskontor – hvad enten du er en nystartet virksomhed, en veletableret en-person virksomhed eller måske én person der repræsenterer en lokal afdeling.

Vi har tre fælleskontorer som på skift har ledige kontorpladser.

Prisen pr. md. er 1500 kr. som inkluderer møblement*, rengøring, fri adgang til fællesområder, fri adgang til mødelokaler samt forbrug af vand og el. Hertil suppleres med et All Inclusive abonnement, som omfatter print, kopi og kaffe ad libitum for 225 kr. inkl. moms pr. md. Madordninger opkræves separat, hvis det ønskes.

Er du interesseret, så hiv fat i Allan og book en fremvisningsaftale – så viser han gerne fælleskontorer og vores faciliteter frem, og vigtigst; du får en fornemmelse af huset.

 

I Nupark har vi alle slags arbejdsrum: så altid ét der matcher dit aktuelle behov: Lige nu har du måske kun brug for et skrivebord, men kommer tiden hvor du har brug for et kontor, kan du altid hive fat i os – så finder vi en løsning. Vi tilbyder også drop-in arbejdspladser til de, der har brug for at rykke ud på hjemmearbejdsdage.

Vi tilbyder nemlig først og fremmest fleksibilitet: Vi tager dig i hånden (p.t. mentalt) og finder en arbejdsplads der passer til netop dig.

Fik vi nævnt vores fantastiske faciliteter?

Vi har i Nupark masser af gratis p-pladser, skøn kantine, vi udlejer mødelokaler og der er fælles reception samt postservice. Kontakt Allan og lav en fremvisningsaftale: så du med egne øjne kan opleve stemningen, vores ledige kontorlokaler og fantastiske faciliteter.

 

*Møblement: Kontorstol, skrivebord og reol.

Vi er klar til hjælpe dig

Allan Hedegård

Adm. direktør
96127200

Find vej

© 2022 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes