A14.2E – Kontor

Hyggeligt og lille kontor på 20 kvm i Nupark, 1. sal i bygning A: tæt på kantine, reception og masser af p-pladser lige uden for døren.

20 m2

Hyggeligt og lille kontor, på 1. sal i bygning A. Passer perfekt til 1-2 personer og det ligger meget centralt, tæt på kantine, kaffeautomat, elevator og reception. Og husk, vi har masser af gratis p-pladser, lige uden for døren, og motorvej hele vejen.

 

Husk, i Nupark er der masser af gratis p-pladser, vi har en skøn kantine, vi udlejer mødelokaler og der er fælles reception samt postservice. Kontakt Allan og få vist vores ledige kontorlokaler og lejemål frem.

I Nupark har vi alle slags arbejdsrum: så altid ét der matcher dit aktuelle behov: Hvad enten du har brug for at udvide pladsen og flytte fra et skrivebord til et kontor, om du har brug for en drop-in arbejdsplads eller om du har brug for at ned skalere for en tid; flytte fra kontoret til en skrivebordsplads, også selvom det kun er for en periode. Vi finder altid en løsning!

Vi tilbyder nemlig først og fremmest fleksibilitet: Vi tager dig i hånden (p.t. mentalt) og finder en arbejdsplads der passer til dig.

Kontakt os for at høre mere

Allan Hedegård

Adm. direktør
96127200

Find vej

© 2021 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes