F17 – Kontor

Stort og lyst kontor til leje i Nupark: 149 kvm beliggende på 2. sal med fantastisk udsigt og masser af gratis p-pladser.

149 m2

Stort og lyst kontor i Nupark  bygning F på 149 kvm beliggende på 2. sal. Lejemålet har ikke mindre end 180 graders udsigt over flotte Nupark bygninger og vestjyllands beroligende landskab.

De knap 150 kvm fordeler sig således: Et stort åbent fællesrum med tre tilstødende lokaler: et mindre kontor med udsigt til vestjylland, et arkiv/printerrum uden vinduer, og endnu et mindre kontor med udsigt til Nuparks gange.

Fra kontoret er der ikke langt til Spisestedet, Nuparks samlingspunkt, eller til det fælles loungeområde i bygning F, hvor der selvfølgelig er kaffeautomat med friskmalede bønner.

Husk, i Nupark er der masser af gratis p-pladser, vi har en skøn kantine, vi udlejer mødelokaler og der er fælles reception samt postservice. Kontakt Allan og få vist vores ledige kontorlokaler og lejemål frem.

I Nupark har vi alle slags arbejdsrum: så altid ét der matcher dit aktuelle behov: Hvad enten du har brug for at udvide pladsen og flytte fra et skrivebord til et kontor, om du har brug for en drop-in arbejdsplads eller om du har brug for at ned skalere for en tid; flytte fra kontoret til en skrivebordsplads, også selvom det kun er for en periode. Vi finder altid en løsning!

Vi tilbyder nemlig først og fremmest fleksibilitet: Vi tager dig i hånden (p.t. mentalt) og finder en arbejdsplads der passer til dig.

Kontakt os for at høre mere

Allan Hedegård

Adm. direktør
96127200

Find vej

© 2021 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes