C20.1 – Kontor

Stort og lyst ledigt kontor i Nupark: 85 kvm med 180 graders udsigt.

85 m2

Stort og lyst kontor i Nupark på 85 kvm i bygning C, 1. sal. Lejemålet har ikke mindre end 180 graders udsigt over flotte Nupark bygninger og vestjyllands beroligende landskab.

Kontorlokalet har plads til ca. 5-7 personer og de 85 kvm fordeler sig således: Fællesrum til 2-3 personer, arkiv/printerrum, mindre kontor til 2-3 personer og et privat kontor med glasvægge, som skaber masser af lys.

Fra kontoret er der ikke langt til Spisestedet, Nuparks samlingspunkt, eller til et fælles loungeområde på etagen i bygning C, hvor der selvfølgelig er kaffeautomat med friskmalede bønner.

Husk, i Nupark er der masser af gratis p-pladser, vi har en skøn kantine, vi udlejer mødelokaler og der er fælles reception samt postservice. Kontakt Allan og få vist vores ledige kontorlokaler og lejemål frem.

I Nupark har vi alle slags arbejdsrum: så altid ét der matcher dit aktuelle behov: Hvad enten du har brug for at udvide pladsen og flytte fra et skrivebord til et kontor, om du har brug for en drop-in arbejdsplads eller om du har brug for at ned skalere for en tid; flytte fra kontoret til en skrivebordsplads, også selvom det kun er for en periode. Vi finder altid en løsning!

Vi tilbyder nemlig først og fremmest fleksibilitet: Vi tager dig i hånden (p.t. mentalt) og finder en arbejdsplads der passer til dig.

Kontakt os for at høre mere

Allan Hedegård

Adm. direktør
96127200

Find vej

© 2021 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes