Min Landsby i Løvens hule

Tag med Heino og Rikke fra Min Landsby i Løvens Hule. Læs med her og hør hvordan det var at opleve det hele indefra. Se med i aften på DR1 kl. 20.45.

MIN LANDSBY vil sætte strøm til landsbyen, gøre livet lettere og styrke fællesskabet offline.

Min landsby er stiftet af Rikke Skræddergaard og Heino Smed Sørensen fra Fjaltring. Ideen blev til en vison om at gøre det sjovere at bo i landsbyer og lokalområder, men også vise andre, både turister og potentielle tilflyttere, hvor dejligt “livet på landet” kan være – og at der faktisk sker noget “herude”.

Vil du med MIN LANDSBY ind i L
øvens Hule?

(Uddraget herunder er Heino og Rikkes egen fortælling og lånt fra minlandsby.dk)

“Vi kigger på hinanden, trækker vejret dybt, og så går vi ind og ned ad trappen i studiet … løverne sidder klar. Vi har lovet hinanden, at nu skal vi “give den gas!”
Vi finder vores kryds på trægulvet, kigger op, og så er vi i gang. Nu er det os, der står der, og vi sidder ikke bare længere hjemme i sofaen og følger med på tv.
Tiden flyver af sted, men jeg husker hele tiden mig selv på, at jeg også vil have lov til at nyde det. Egentlig tager jeg mig selv i, at jeg flere gange bare står og smiler helt vildt.

Da vi skrev ansøgningen om at komme med i Løvens Hule, havde vi uden store forventninger besluttet, at nu prøver vi det bare. Det tog ikke lang tid at få den af sted. Men alligevel blev vi ringet op og inviteret med, og så kom vi til at snakke om det, som vi altid har vidst: MIN LANDSBY er en hamrende god historie. Vi er autentiske, og vi brænder for det, vi laver, og så har vi bare en god idé. På samme tid er MIN LANDSBY ikke længere bare en ide. MIN LANDSBY har en fantastisk opbakning fra jer, som allerede har engageret jeres landsby i konceptet. I betyder SÅ meget. Uden jer ville MIN LANDSBY aldrig være nået så langt.

Vi havde talt meget om, hvilke løver vi gerne ville have med, men ville de interessere sig for landsbyer? Måske er vi bare sådan godt vestjysk beskedne? Eller også er vi vant til at skulle kæmpe ekstra for tingene? Selvom debatten om landdistrikterne er et vigtigt emne i medierne, ville MIN LANDSBY så passe ind i et underholdningsprogram i bedste sendetid?

Læs hele fortællingen om Min Landsby i Løvens hule her.

Læs tidligere artikel om konceptet Min Landsby her.

 

Indehavere: Rikke Skræddergaard og Heino Smed Sørensen
M: 3210 7700
E-mail: info@minlandsby.dk

 

Find vej

© 2022 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes