Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark

”Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark” er titlen på en film, som Dansk Industri, er i gang med at producere. Kortfilmen skal fortælle historien om, hvorfor danske virksomheder er vigtige for hele Danmark. Mandag d. 18. juni fra kl. 14 -16 vil filmselskabet Mammut Media være i Nupark og dokumentere livet fra vores […]

”Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark” er titlen på en film, som Dansk Industri, er i gang med at producere.

Kortfilmen skal fortælle historien om, hvorfor danske virksomheder er vigtige for hele Danmark.

Mandag d. 18. juni fra kl. 14 -16 vil filmselskabet Mammut Media være i Nupark og dokumentere livet fra vores erhvervspark.

Omdrejningspunktet for filmen bliver budskabet om, at når virksomhederne i Danmark vinder, vinder hele Danmark (DI’s mission). Filmen, der i sin færdige version bliver 3-4 minutter lang, skal vise bredden i dansk industri i en mosaik af billeder, og den vil blive distribueret via DI’s hjemmeside og gennem de sociale medier. Derudover vil den blive brugt i en række forskellige tiltag på f.eks. møder, konferencer mm., og I vil naturligvis også få mulighed for at bruge den i de sammenhænge, hvor I finder det relevant.

Sammen med et produktionsselskab, har Dansk Industri udpeget en række medlemsvirksomheder, som de vurderer, har nogle fysiske og branchespecifikke rammer, der egner sig til filmen.

Jeres virksomheds navn og logo vil ikke indgå i filmen, ligesom vi kun vil filme medarbejdere, der har givet deres samtykke. Nupark Innovation får det udvalgte filmklip at se, inden det indgår i den færdige produktion.

Optagelserne vil finde sted på mandag d. 18. maj og bliver tilrettelagt i samarbejde med jer, så vi forstyrrer mindst muligt.

Vi håber meget, at I har lyst til at være med til at formidle historien om danske virksomheders betydning for Danmark ved at være med i filmen.

I så fald kontakt Helle på hh@nupark.dk. Så vil hun sørge for, at I bliver kontaktet i forhold til den videre planlægning af optagelser mandag d. 18. juni fra kl. 14.00 – 16.00. (Hvis vi gerne må bruge dig i noget af tidsrummet, sig gerne til, så løser vi det.)

Læs mere på: danskindustri.dk

Hilsen Nupark teamet.

 

Find vej

© 2018 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes