Om Nupark

Danmarks bedste virksomhedsfællesskab og udviklingspark

11.000 m2 erhvervslokaler. Professionel forretningsudvikling. Mere end 100 mulige samarbejdspartnere.

Nupark styrker tilblivelsen af nye, innovative virksomheder og udvikler eksisterende virksomheder via mange forskellige attraktive forretningsudviklingsprogrammer og risikovillig kapital.

Vækst og udvikling

Nupark ligger i Holstebro, tæt på den nye motorvej. De første spadestik blev taget i 2003, og siden da er bygningerne udvidet flere gange.

Nupark er bygget op om to selvstændige selskaber, som i det daglige arbejder tæt sammen for at skabe vækst og udvikling i området.

Det ene selskab er Den Erhvervsdrivende Fond Nupark, som deltager i og fremmer projekter, der kan gavne erhvervsudviklingen i hele Nordvestjylland. Den daglige drift og management af Nupark er outsourcet til Nupark Innovation A/S:

Det andet selskab er Nupark Innovation A/S, som håndterer den daglige drift og hjælper med etablering og udvikling af nye virksomheder.

En bæredygtig udviklingspark

Fra 2021 har Nupark meldt sig aktivt ind i kampen om at blive mere bæredygtig. Med udgangspunkt i FN’s verdensmål vil vi fokusere på især disse 7 mål:

 

Mål 7 ved køb af vedvarende energi.
Mål 12 ved øget brug af de 3 R’er.
Mål 13 ved reduktion af drivhusgasemissioner.

Mål 8 ved vækst i beskæftigelse og færdigheder.
Mål 9 ved innovative produkter og tjenester.
Mål 11 ved adgang til bæredygtig transport og reduceret miljøpåvirkning pr. Indbygger.
Mål 17 ved nyt B2E- og B2B-partnerskab

At være bæredygtig for os, handler om at tage del i en proces. Vi er derfor allerede godt i gang, men der er naturligvis mange områder vi vil kaste os over hen ad vejen. Idéer og planer er der mange af, men, som alle ved, blev Rom ikke bygget på én dag.

Indtil videre kan vi stolt berette, at vi kører på 100% vindenergi, vi arbejder med mindre madspild, vi genanvender printertonere, vores lyskilder udskiftes løbende til LED, vores græs slås af robotplæneklippere, rigtig mange cykler til og fra Nupark, vi afholder arrangementer med fokus på at mindske stress og højne arbejdsglæde, og vores studierum styrker broen mellem uddannelse og erhvervsliv.

Nupark tilbyder:

  • Moderne kontorer fra 10 m2 til 300m2
  • Skrivebordspladser, drop-in arbejdspladser og seks pladser i vores studierum
  • Lækre mødelokaler og auditorium til 200 personer
  • Et ambitiøst iværksættermiljø
  • Kantine med morgen- og frokostservering
  • Bemandet reception, postservice, kantine og meget mere
  • Gratis p-pladser

 

Lån gratis mødelokaler

Nupark er medlem af Foreningen Danske Udviklingsparker. Virksomheder i Nupark har mulighed for at låne mindre mødelokaler gratis hos andre udviklingsparker. Desuden kan nuparkere frit låne vores fire studieceller i bygning A på 1. og 2. sal.

 

Vores gode historier

Der er mange inspirerende succeshistorier i Nupark. Vi har samlet nogle af dem her.

Vi er klar til hjælpe dig

Allan Hedegård

Adm. direktør
96127200

Find vej

© 2022 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes