Pixelz fra Nupark vækster kraftigt

Pixelz (Tidligere kendt som Remove the Background) har netop sikret sig en massiv kapitaltilførsel på 43 millioner kroner.

Tillykke til Pixelz Inc.

Tre fremtrædende, danske investorer skyder i alt 43 millioner kroner i Holstebro-virksomheden med base i Nupark.

Kapitaltilførslen gør det muligt for Pixelz at videreudvikle brugen af kunstig intelligens i forbindelse med den digitale billedbehandling, men skal også bruges til at styrke salgsfunktionen, navnlig i USA, hvor man regner med at kunne fordoble omsætningen og antallet af medarbejdere.

– Det kan vi ikke gøre uden at tilføre kapital. Så ville det komme til at tage fem til ti år, fortæller Thomas Kragelund, administrerende direktør og én af de tre yngre iværksættere bag Pixelz.

Nupark Accelerate var den første eksterne investor og har haft afgørende betydning for realiseringen af iværksætterdrømmen, der på mindre end seks år er gået fra nul til 1000 ansatte og er vokset til en af verdens største på sit felt. Til partnerne hører blandt andre auktionshuset eBay og handelshuset.

Pixelz, der startede sin rejse i Nupark, har på seks år redigeret over 16 millioner billeder.

Kapitaltilførslen betyder ikke alene nyansættelser i USA og Tyskland. Også lokalt, i Holstebro forventer Thomas Kragelund at skulle ud og finde flere folk.

 

Find vej

© 2022 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes