Team Rynkeby MidtVest på vej til Paris

På billedet fra nederst til venstre ses: Flemming Schiøler, Sisse Pedersen og Allan Pedersen sammen med resten af holdet fra Team Rynkeby MidtVest.

Nupark-virksomheder cykler til fordel for børn med kritiske sygdomme og deres familier.

Holdet som de tre ryttere; Sisse og Allan Pedersen fra AP Services og Flemming Schiøler fra Advokaterne Nupark deltager på, er Team Rynkeby MidtVest. Holdet består af ca. 50 ryttere og består af 10-15 servicefolk. I midten af juni havde holdet sidste fællestræning med afgang fra- og afslutning i Nupark erhvervs- og udviklingspark.

Parret Allan og Sisse Pedersen har både virksomhed og cyklen tilfælles.

Allan og Sisse Pedersen driver sammen virksomheden AP Services, der udvikler og leverer førstehjælpsudstyr til hele verden. At være en del af Team Rynkeby har ligget i parrets baghoved gennem de senere år. Sidste år ansøgte Allan Pedersen som rytter og var heldig at blive udtaget, og gennemførte turen i 2017 med opbakning fra familie og venner. Sisse Pedersen og deres 2 børn var med på sidelinien i hele forløbet som kulminerede juni 2017 i Paris.

– Den stemning og den optimisme der var ved modtagelsen i Paris, hvor ca. 1800 ryttere ankommer i samlet flok, var SÅ rørende, at det projekt var vi slet ikke færdige med, siger Sisse Pedersen.

I år er det Sisse Pedersens tur. Hen over sommeren 2017 valgte hun at ansøge som rytter for 2018 og Allan Pedersen valgte at søge som servicepersonel og slap igennem nåleøjet.

– På lørdag d. 30/06-2018 slutter 10 dejlige hårde måneders træning. Her går turen igen mod Paris hvor ca. 1400 km skal tilbagelægges. Både Allan og jeg finder denne sag yderst vigtig og et sted der til stadighed er brug for forskning og al den fokus der er muligt.

Denne interesse har medført, at Allan er blevet spurgt om han har lyst til at være holdkaptajn i 2019 for Team Midt-Vest – hvilket han har sagt ja til. Dette betyder, at både Allan og Sisse Pedersen har ønske om, at cykle mod Paris igen sommeren 2019 til fordel for børn med kritisk sygdom.

Fra utrænet cyklist til Paris med Team Rynkeby

Flemming Schiøler er partner hos Advokaterne Nupark og stiller for første gang op med Team Rynkeby.

– Min inspiration kom fra en ven, som cyklede sidste år og som er med på turen igen i år. Han talte varmt om den store oplevelse. Jeg vidste også, at en anden god ven havde søgt om at deltage på holdet i år. En lørdag aften kort før ansøgningsfristen udløb, sendte jeg min ansøgning om optagelse på Team Rynkeby afsted. Kort efter blev jeg ringet op af holdkaptajnen og så fangede bordet.

Indtil videre har det været en kæmpe oplevelse for Flemming Schiøler.

– Jeg har aldrig cyklet før, bortset fra på arbejde en håndfuld gange på 10 år. Formen var mere rund end den var god! At cykle 50 km var HELT utænkeligt – Sidste lørdag kørte vi 203 km. Jeg trængte til at bevæge mig, trængte til ny inspiration og trængte til at bidrage til et projekt, som har et højere formål. Jeg skylder min familie stor tak for at have bakket mig 100% op.

Team Rynkeby MidtVest har samlet penge ind via forskellige sponsorater og events, og har trænet sammen i al slags vejr og uvejr siden oktober 2017, hvorfra de har opbygget et fantastisk sammenhold og en enestående holdånd. Jeg har lært en masse dejlige mennesker at kende undervejs.  – Vi har oplevet enestående støtte fra vores sponsorer. Mange af dem støtter den gode sag år efter år, fortæller Flemming Schiøler.

Flemming Schiøler har cyklet ca. 2.300 km i løbet af efteråret/vinteren og omkring 3.500 km siden begyndelsen af marts, så det ender med tæt på 6.000 træningskilometer i benene inden afgang mod Paris. Nu er formen og sponsoraterne på plads, så nu venter den ultimative oplevelse i form af turen til Paris. 175 km om dagen i gennemsnit over 8 dage bliver en udfordring, men den klarer vi med godt humør og kampgejst, fortæller han.

Flemming Schiøler anbefaler alle, der har bare en lillebitte cykelmyg i maven, at søge optagelse på holdet i 2019. Gå ind på www.team-rynkeby.dk og udfyld ansøgningsskemaet med din begrundelse for, hvorfor du skal med næste år. Desværre er det hvert år kun ca. halvdelen af ansøgerne, som der er plads til på holdet.

– ALLE kan deltage på Team Rynkeby. Det eneste det kræver er masser af træningstid og viljestyrke. Opbakning fra familien er også meget vigtig, for man er meget væk til træning og andre events.

Om Team Rynkeby

Team Rynkeby er et velgørenhedscykelløb til fordel for børn med kritisk sygdom.
I alt kommer ca. 1.900 Team Rynkeby ryttere fra hele norden inkl. Færøerne og Island til at køre mod Paris i år på forskellige hold under Team Rynkeby.

Deltagelse på Team Rynkeby har tre elementer; indsamlingen til Børnecancer Fonden, træningen og det sociale med de øvrige ryttere. Når man søger, vurderes det, hvordan man vil passe ind i forhold til de tre elementer. Holdet skal som udgangspunkt bestå af lige dele mænd og kvinder, forskellige aldersgrupper og folk med forskellig uddannelsesmæssig baggrund m.v. De fleste deltagere har cyklet en del tidligere, men der er hvert år også plads til ca. 10% som aldrig har cyklet før.

Der er altid en del af holdet, som også cyklede til Paris året før, så der er noget erfaring at trække på. Nogle få har cyklet turen helt op til 5-6-7 gange.
Deltagerne betaler selv for deres cykler, tøj, træning, hotelophold m.v. Alt hvad der samles ind gives videre til det gode formål.

For mere information kontakt:

Flemming Schiøler tlf.  96 11 94 99
Advokaterne Nupark.
Nupark 45, 7500 Holstebro
Website: advokaternenupark.dk

Sisse og Allan Pedersen
AP Services:. Tlf.  96 90 70 90
Nupark 51, 7500 Holstebro
Website: ap-services.dk

 

Find vej

© 2022 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes