Til Nuparkere

Udvikling af din virksomhed

Som virksomhed i Nupark har du let adgang til hjælp til forretningsudvikling og risikovillig kapital – uanset om du er nystartet iværksætter eller etableret virksomhed.

Du kan vælge 1:1 sparring med en af vores konsulenter eller deltage i et af vores forretningsudviklingskoncepter.

Læs mere her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – for nuparkere

 

Netværk i Nupark

Netværkslounge. Matchmaking. Morgenmøder. Nupark vrimler med netværk for lejerne i vores erhvervslokaler. Deltag i et af de eksisterende eller opsøg selv nye samarbejdspartnere. 

Arrangementer for Nuparkere

Vi afholder løbende sociale arrangementer og vidensmøder enten morgen eller eftermiddage. Her kan du lytte til spændende oplæg og netværke med andre Nuparkere. Tilmeld dig nyheder fra Nupark, så går du ikke glip af kommende events.

Netværkslounge

De fleste nye relationer og møder imellem virksomheder og beboere sker på gangene i Nupark. I vores Netværkslounge kan I sætte jer godt til rette og snakke over en kop kaffe. I finder Netværksloungen i bygning A ved trappen til auditoriet.

Matchmaking

Mange Nuparkere kender hinanden og arbejder sammen i større eller mindre grad. Hvis du søger nye samarbejdspartnere i Nupark, tilbyder direktør Peter Petersen at sætte forskellige virksomheder i forbindelse med hinanden. Send en mail til Peter på pp@nupark.dk.

Åben Dør

Byd de andre Nuparkere inden for i din virksomhed – og besøg selv spændende mulige samarbejdspartnere. Nupark står for kaffe og kage, hvis du åbner døren. Tilmeld dig som vært på nupark@nupark.dk.

Hygge for nuparkere

Nupark arrangerer hvert år sommerfest og julefrokost. Her kan du netværke med de andre Nuparkere til en sjov og uformel aften. I december arrangerer vi børnedag for alle Nuparkernes børn – vi klipper julepynt, ser julefilm. Alle får godtepose fra Nupark.

Spisestedet

Nuparks kantine Spisestedet serverer lækre, hjemmelavede måltider for dig dagen igennem.

Læs mere

Find vej

© 2017 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes