Til Nuparkere

Velkommen i Nupark

Som virksomhed i Nupark har du let adgang til hjælp til forretningsudvikling og sparring med andre ligesindede – uanset om du er nystartet iværksætter eller etableret virksomhed.

Nuparks mål er at gøre det let for dig at drive virkssomhed.

Læs mere her

Som virksomhed i Nupark får du blandt andet en bemandet reception, post- og adresseservice. Her kan du læse meget mere om vores faciliteter og fordelene ved at have adresse i Nupark.

Værd at vide

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – for nuparkere

 

Netværk i Nupark

Netværkslounge. Matchmaking. Morgenmøder. Nupark vrimler med netværk for lejerne i vores erhvervslokaler. Deltag i et af de eksisterende eller opsøg selv nye samarbejdspartnere. 

Arrangementer for Nuparkere

Vi afholder løbende sociale arrangementer og vidensmøder enten morgen eller eftermiddage. Her kan du lytte til spændende oplæg og netværke med andre Nuparkere. Tilmeld dig nyheder fra Nupark, så går du ikke glip af kommende events.

Netværkslounge

De fleste nye relationer og møder imellem virksomheder og beboere sker på gangene i Nupark. I vores Netværkslounge kan I sætte jer godt til rette og snakke over en kop kaffe. I finder Netværksloungen i bygning A ved trappen til auditoriet.

Matchmaking

Mange Nuparkere kender hinanden og arbejder sammen i større eller mindre grad. Hvis du søger nye samarbejdspartnere i Nupark, tilbyder vi at sætte forskellige virksomheder i forbindelse med hinanden. Send en mail til Allan på ah@nupark.dk.

Åben Dør

Byd de andre Nuparkere inden for i din virksomhed – og besøg selv spændende mulige samarbejdspartnere. Nupark står for kaffe og kage, hvis du åbner døren. Tilmeld dig som vært på nupark@nupark.dk.

Hygge for nuparkere

Nupark arrangerer hvert år sommerfest og julefrokost. Her kan du netværke med de andre Nuparkere til en sjov og uformel aften. I december arrangerer vi børnedag for alle Nuparkernes børn – vi klipper julepynt, ser julefilm og børnene får en godtepose med hjem fra Nupark.

Spisestedet

Nuparks kantine Spisestedet serverer lækre, hjemmelavede måltider for dig dagen igennem.
Morgenbuffeten er åben i hverdagen fra kl. 8.30 til kl. 10.00.
Frokostbuffetten åbner kl. 11.45 til kl. 13.00.
Bestil Take Away inden kl. 13.00 til kun 50 kr. pr. person.

Priser:
Morgenmadsordning: 220 kr./mdr. (10-turs kort 225 kr.)
Frokostordning: 580 kr./mdr. (10-turskort: 440 kr.)
Frugtordning 52 kr./mdr. (eller 7 kr. pr. stk.)
Samlet ordning 800 kr./mdr. (juli måned er betalingsfri).
Ordningen er personlig. Har du spisende gæster, kan gæstekort eller klippekort benyttes.

Se ugens menu

Vi er klar til hjælpe dig

Allan Hedegaard

Adm. direktør
20599246

Find vej

© 2019 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes