Til Nuparkere

Her på siden finder du vigtig info til dig der bor i Nupark.

Er du kommet på oversigten ‘Virksomheder i Nupark’? Hvis ikke er du velkommen til at sende dit logo til nupark@nupark.dk.

Velkommen i Nupark

Som virksomhed i Nupark har du let adgang til hjælp til forretningsudvikling og sparring med andre ligesindede – uanset om du er nystartet iværksætter eller etableret virksomhed. Kig eksempelvis forbi Erhvervsforum Holstebro, der hjælper nystartede i gang, eller nye forbindelser ved kaffeautomaterne.

Nuparks mål er at gøre det let for dig at drive virksomhed.

Som virksomhed i Nupark får du blandt andet en bemandet reception, post- og adresseservice, masser af gratis p-pladser og en fantastisk kantine. Herunder kan du læse meget mere om vores faciliteter og fordelene ved at have adresse i Nupark.

Nuparkere kan låne studiecellerne i bygning A på 2. sal gratis til interne møder.

Arrangementer for Nuparkere

Vi afholder løbende sociale arrangementer, ofte i form af morgenmøder, hvor der holdes spændende oplæg. Her kan du netværke med andre Nuparkere. Tilmeld dig nyheder fra Nupark, og bliv medlem af facebookgruppen “Nupark Lounge”, så går du ikke glip af kommende events.

Fællesarealer

De fleste nye relationer og møder imellem virksomheder og beboere, sker på gangene i Nupark. I vores fællesområder rundt i huset, kan I sætte jer godt til rette og snakke om løst og fast over en kop kaffe.

Matchmaking

Mange Nuparkere kender hinanden og arbejder sammen, i større eller mindre grad. Hvis du søger nye samarbejdspartnere i Nupark, tilbyder vi at sætte forskellige virksomheder i forbindelse med hinanden. Send en mail til Mogens på msp@nupark.dk.

Hygge for nuparkere

Nupark arrangerer hvert år forskellige arrangementer, som afholdes på forskellige måder, så flest muligt kan få gavn af det. Her får du mulighed for, at netværke med de andre Nuparkere på uformel vis. 

Bliv medlem af Facebook-gruppen Nupark Lounge
og få interne nyheder, invitationer, tilbud og meget mere.

Spisestedet

Nuparks køkken, Spisestedet, serverer lækre, hjemmelavede måltider for dig dagen igennem.
Morgenbuffeten er åben hverdage fra kl. 8.30 til kl. 10.00.
Frokostbuffeten åbner kl. 11.30 til kl. 13.00.
Take-away bestilles inden kl. 13.00.

Priser kan ses her:
Priser i Spisestedet – Nupark

Vi er klar til at hjælpe dig

Mogens Poulsen

Adm. Direktør

Tlf.: 96127200
Mail: msp@nupark.dk

Right Menu Icon