Til Nuparkere

Velkommen i Nupark

Som virksomhed i Nupark har du let adgang til hjælp til forretningsudvikling og sparring med andre ligesindede – uanset om du er nystartet iværksætter eller etableret virksomhed.

Nuparks mål er at gøre det let for dig at drive virksomhed.

Læs mere her

Som virksomhed i Nupark får du blandt andet en bemandet reception, post- og adresseservice. Her kan du læse meget mere om vores faciliteter og fordelene ved at have adresse i Nupark.

Værd at vide

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – for nuparkere

 

Netværk i Nupark

Netværkslounge. Matchmaking. Morgenmøder. Nupark vrimler med netværk for lejerne i vores erhvervslokaler. Deltag i et af de eksisterende eller opsøg selv nye samarbejdspartnere. 

Arrangementer for Nuparkere

Vi afholder løbende sociale arrangementer og vidensmøder enten morgen eller eftermiddage. Her kan du lytte til spændende oplæg og netværke med andre Nuparkere. Tilmeld dig nyheder fra Nupark, så går du ikke glip af kommende events.

Netværkslounge

De fleste nye relationer og møder imellem virksomheder og beboere sker på gangene i Nupark. I vores Netværkslounge kan I sætte jer godt til rette og snakke over en kop kaffe. I finder Netværksloungen i bygning A ved trappen til auditoriet.

Matchmaking

Mange Nuparkere kender hinanden og arbejder sammen i større eller mindre grad. Hvis du søger nye samarbejdspartnere i Nupark, tilbyder vi at sætte forskellige virksomheder i forbindelse med hinanden. Send en mail til Allan på ah@nupark.dk.

Åben Dør

Byd de andre Nuparkere inden for i din virksomhed – og besøg selv spændende mulige samarbejdspartnere. Nupark står for kaffe og kage, hvis du åbner døren. Tilmeld dig som vært på nupark@nupark.dk.

Hygge for nuparkere

Nupark arrangerer hvert år sommerfest og julefrokost. Her kan du netværke med de andre Nuparkere til en sjov og uformel aften. I december arrangerer vi børnedag for alle Nuparkernes børn – vi klipper julepynt, ser julefilm og børnene får en godtepose med hjem fra Nupark.

Spisestedet

Nuparks køkken ‘Spisestedet’ serverer lækre, hjemmelavede måltider for dig dagen igennem.
Morgenbuffeten er åben hverdage fra kl. 8.30 til kl. 10.00.
Frokostbuffetten åbner kl. 11.30 til kl. 13.00.
Bestil Take Away inden kl. 13.00 til kun 60 kr. pr. person.

Priser:
Morgenmadsordning: 275 kr./mdr. ex. moms
Frokostordning: 675 kr./mdr. ex. moms
Frugtordning 70 kr./mdr. ex. moms
Samlet ordning 900 kr./mdr. ex. moms (Juli måned er betalingsfri).

Ordningen er personlig. Har du spisende gæster, kan klippekort benyttes.
Morgenmad 10 klip: 250 kr. inkl. moms.
Frokost 10 klip: 500 kr. inkl. moms.

Se ugens menu

Vi er klar til hjælpe dig

Allan Hedegaard

Adm. direktør
96127200

Find vej

© 2020 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes