K
O
N
T
A
K
T

O
S

Book konferencer

Hold din næste konference i Nupark. Nuparks innovative miljø er perfekt til netværksarrangementer af en hver art. Du kan leje vores auditorium med plads til 200 personer og vores otte mødelokaler i forskellige størrelser.

Nuparks store auditorium, i kombination med vores åbne arealer og mange mødelokaler, fungerer perfekt til konferencer. Vi har bl.a. afholdt Digital Markedsføring i flere år – for her kommer Nuparks mange muligheder rigtig til sin ret: Der kan afholdes forskellige oplæg på samme tid i forskellige lokaler. Dvs. vi kan tilbyde arrangementer med flere spor.

Du har velsagtens brug for mad til din konference – her er Spisestedet selvfølgelig leveringsdygtig – med mad, som er lige, som du ønsker den. Book lokale og forplejning via nupark@nupark.dk.

 

Konferencerfaciliteter

Auditorium

Op til 200 personer.

Auditoriet til 200 personer har komfortable siddepladser med panelborde, stort lærred, videokanon, mikrofoner og lydanlæg.

Prisen pr. time er 500 kr. ekskl. moms.

Parterre

Op til 150 personer.

Parterre har plads til ca. 150 stående gæster, og er placeret udenfor auditoriet i underetagen. Det store og højloftede rum er perfekt til sociale events med stående buffet, fx kurser, konferencer og receptioner, eventuelt i forbindelse med arrangementer i auditoriet.

Prisen pr. time er 150 kr. ekskl. moms.

Fyrtårnet

Mødelokale i Nupark bygning F til ca. 40 personer.

Fyrtårnet har plads til 25-40 personer. Det ligger i bygning F og er meget nemt at finde, når man benytter indgang 47.

Rummet er badet i lys og er lækkert indrettet med bl.a. projektor, whiteboard og lydsystem.

Prisen pr. time er 300 kr. ekskl. moms (225 kr. for nuparkere ekskl. moms).

Mødelokale A

Mødelokale A i bygning A kan rumme ca. 20 personer.

Mødelokalet ligger på 1. sal og er indrettet med et stort ovalt konferencebord samt projektor og et whiteboard. Der er udsigt til bl.a. Nuparks kantine Spisestedet.

Prisen pr. time er 200 kr. ekskl. moms (150 kr. for nuparkere ekskl. moms).

Mødelokale C

Mødelokale i Nupark til ca. 40 personer.

Stort og lyst mødelokale med plads til ca. 40 personer. Her er udsigt over grønne marker og mulighed for forskellige bordopstillinger. Der er projektor i lokalet.

Prisen pr. time er 300 kr. ekskl. moms (225 kr. for nuparkere ekskl. moms).

Gangbroen

Op til 140 personer.

Gangbroen har plads til ca. 140 personer. Det er broen mellem bygning A og F og derfor et stort område med glasfacader mod både vest og øst, hvilket giver en helt særlig atmosfære, når mørket falder på. Det er indrettet med runde borde og er ideelt til spisning, brainstorming, kurser osv.

Prisen pr. time er 300 kr. ekskl. moms (225 kr. for nuparkere ekskl. moms).

Spisestedet

Op til 100 personer.

Spisestedet har plads til ca. 100 personer og er et stort, åbent område med højt til loftet og smuk glasfacade mod vest, og med hyggelige, runde 6 personers-borde. Området er ideelt til spisning, brainstorming, kurser osv. Lægges Gangbroen til, forhøjes pladserne til 240 personer i alt.

Prisen pr. time er 150 kr. ekskl. moms (110 kr. for nuparkere ekskl. moms).

Vindmøllerne

OBS: Dette mødelokale gennegår renovering fra d. 4/3-24/3-2024. Derfor er det ikke muligt at booke lokalet i denne periode.

Mødelokale til 14 personer.

Vindmøllerne har plads til ca. 14 personer. Det ligger i bygning A, parterre ved auditoriet og er meget afskærmet. Et rummeligt og hyggeligt mødelokale. Lokalet har desuden projektor og udsigt til “de vestjyske vidder”.

Prisen pr. time er 200 kr. ekskl. moms. (150 kr. for nuparkere ekskl. moms).

Derfor benytter vi Nupark

Super service fra Nupark

Vi nyder stor gavn af mødefaciliteter og tilhørende forplejning – og ikke mindst – altid en super service fra Nuparks personale.

Alex Würtz, daglig leder og koordinator
LAG Struer – Holstebro

God kvalitet og højt serviceniveau

Som en del af Nupark bruger vi ofte de forskellige muligheder og services der er tilgængelige i huset. Uanset om det drejer sig om forplejning til møder på vores eget kontor eller booking af lokaler og forplejning til større kundemøder, oplever vi altid god kvalitet og højt serviceniveau hos både receptionen og ”Spisestedet”.

Kristine Søgaard Porup
DLG

Et godt sted at formidle viden

Vi har altid fået en god service i Nupark på møder med vores leverandører. Maden er god og auditoriet er et godt sted at formidle viden og udveksle erfaringer.

Carsten H. Jørgensen
DSV Frø Danmark A/S

Vi er klar til at hjælpe dig

Lene Søndergaard

Receptionsansvarlig og bogholder

Tlf.: 96127200
Mail: ls@nupark.dk

Right Menu Icon