Møder & Events

Hold dit næste møde, kursus, videokonference eller generalforsamling i Nupark.

Nuparks innovative miljø er desuden perfekt til netværksarrangementer af enhver art. Vi har auditorium med plads til 200 personer og vi har otte mødelokaler i forskellige størrelser.

Vi tilbyder delikat og frisk mad, tilberedt af vores dygtige kokketeam. Menuen skræddersys til dit arrangement, og prisen fastsættes ud fra arrangementets varighed, antal deltagere, lokale og ønsker til mad og drikke.

Se vores forskellige muligheder her. Vi har alt fra små og store mødelokaler til auditorium og åbne arealer til netværksarrangementer. Vi kan være vært for de fleste typer arrangementer.
Fælles for alle vores arealer er, at de er store, lyse og med rigtig god indretning.
Alle mødelokaler har alt i AV-udstyr, gratis Wi-Fi (benyt Hotspot eller Hotspot secundary).
Få et overblik over lokalernes placering her.

Book møder

Book dit næste møde hos os – vi har helt sikkert et lokale der passer dit antal. Vi har 8 mødelokaler, hvor der kan være fra 6 personer og op til 40.
Om du har brug for en enkelt kande kaffe eller fx en frokosttallerken, så klarer vi også det.
Vi har også auditorium, som kan rumme 200 gæster, foruden store åbne arealer til netværksarrangementer.

Book kurser

Nupark er perfekt til kurser: Kombiner undervisningen i auditoriet med en lækker frokostbuffet i Spisestedet og lad kursisterne netværke og sunde sig i fx Parterre.
Parterre er et åbent areal med 12 meter til loftet, lige uden for auditoriet. Her er plads til små og store snakke og måske en lille forfriskning.

Book konferencer

Nuparks auditorium, kombineret med vores åbne arealer og mange mødelokaler, fungerer perfekt til konferencer. Her kommer Nuparks mange kombinationsmuligheder rigtig til sin ret. Her er det nemlig muligt at afholde forskellige oplæg på samme tid. Spisestedet leverer maden – lige som du ønsker den.

Book events

Skal du holde fest eller foredrag, så har vi lokalerne!
På Gangbroen kan der dækkes op til 200 personer og auditoriet kan trylles om til et hyggelig koncertsal med masser af atmosfære.
Spisestedet tilbyder fx en 3-retters menu og smuk opdækning.

Spisestedet tilbyder:

Glem ikke maden! Nuparks kokketeam tilbereder præcis den mad, du ønsker dig.
Vi har selvfølgelig nogle standard løsninger, fx nybagte boller og kaffe til morgenmøder, en tur i frokostbuffeten til frokostmøder, eller tallerkenløsninger serveret i mødelokalet. Men vi kan også fremtrylle treretters menuer ved opdækkede borde, tapas-buffet til receptioner eller hvad med vores populære kagetapas? Tag fat i Spisestedet og bliv klogere på mulighederne.

Oasen behandlerrum

Vores rum med behandlingsbriks og samtale-stole: Et rum som er skabt til alt fra samtaler til fysioterapi-behandling. Så er du behandler og har du brug for et lokale i rolige og professionelle omgivelser, kan rummet lejes på timebasis og uden faste aftaler.
Oasen er et lyst og behageligt rum, som ud over indretningen med briks og de behagelige samtale-stole, har udsigt til grønne arealer og er indrettet rart med grønne planter og hyggelige nips - så du og dine klienter slapper af og kan være koncentreret om healing af krop og/eller sind.

Timepris: 100 kr. ekskl. moms (75 kr. for virksomheder i Nupark ekskl. moms).

Med i prisen er desuden kaffe ad libitum samt forbrug.

Priser ex. moms.

Derfor benytter vi Nupark

Super service fra Nupark

Vi nyder stor gavn af mødefaciliteter og tilhørende forplejning – og ikke mindst – altid en super service fra Nuparks personale.

Alex Würtz, daglig leder og koordinator
LAG Struer – Holstebro

God kvalitet og højt serviceniveau

Som en del af Nupark bruger vi ofte de forskellige muligheder og services der er tilgængelige i huset. Uanset om det drejer sig om forplejning til møder på vores eget kontor eller booking af lokaler og forplejning til større kundemøder, oplever vi altid god kvalitet og højt serviceniveau hos både receptionen og ”Spisestedet”.

Kristine Søgaard Porup
DLG

Et godt sted at formidle viden

Vi har altid fået en god service i Nupark på møder med vores leverandører. Maden er god og auditoriet er et godt sted at formidle viden og udveksle erfaringer.

Carsten H. Jørgensen
DSV Frø Danmark A/S

Vi er klar til at hjælpe dig

Mogens S. Poulsen

Direktør

Tlf.: 9612 7210
Mail: msp@nupark.dk

Right Menu Icon