Iværksætterplads

Opstart din virksomhed i Nupark og kom godt fra start som iværksætter. Vi tilbyder gode forhold i et inspirerende miljø, hvor du har mulighed for, at møde andre iværksættere, som du kan have værdifuld sparring med. Vi tilbyder ligeledes fleksibilitet, når du er klar til vokse. Derudover er priserne favorable den første tid.
Hos os får du de bedste betingelser for, at få et godt fodfæste som iværksætter.

Lej en kontorplads

Få dit eget skrivebord eller kontor i et unikt iværksættermiljø med let adgang til sparring, rådgivning og netværk.

Mulighederne vokser med dig

Benyt dig af Nuparks fleksibilitet – vi hjælper dig i noget større eller mindre og tilbage igen, hver gang du har brug fra at skalere.

En seriøs adresse

Som iværksætter i Nupark bliver du taget alvorligt fra første dag. Nupark er Vestjyllands største og bedste kontorfællesskab med næsten 100 virksomheder.

Etabler din virksomhed i Nupark og få den bedste start som iværksætter

Nupark er det ideelle sted, at starte egen virksomhed. Du får et stort netværk af mennesker i samme situation og gode muligheder for, at få de første kunder, hos nogle af de andre virksomheder.

Nystartede iværksættere tilbydes skrivebordsplads, blandt andre iværksættere, til en favorabel pris det første stykke tid.
Kontakt Mogens via msp@nupark.dk for at høre mere om dine muligheder.

Savner du professionel sparring til din opstart, sidder den lokale vækstkonsulent Jesper Juul Sørensen fra StartVækst også i Nupark – han sidder klar til at uddele guldkorn.

Nuparkere kan låne de fire studieceller i bygning A gratis.

Få glæde af Nuparks faciliteter

Reception

Vores receptionist tager imod dine gæster med et smil og viser vej til dit kontor eller mødelokale. I receptionen hjælper vi desuden med lidt af hvert: Vi besvarer spørgsmål, hjælper med print og sælger kopipapir.

Netværk

Nupark vrimler (i Vestjysk forstand) med netværk for alle der bor i Nupark. Oplev synergien og udvid dine bekendtskaber ved kaffeautomaterne eller i sofaerne på gangene.

Parkering

Vi har har masser af gratis p-pladser til dig og dine gæster. Nupark ligger tæt på Holstebro og lige ved motorvejen, så I kører let hertil og fra igen.

Kantine

Spisestedet serverer god og varieret mad hver dag. Du kan købe morgenmad, frokost og frugt, samt bestille takeaway med hjem til familiens aftensmad.

Postordning

Du får din egen postkasse i vores reception, og vi modtager dine pakker. Vi sender din post for dig og hjælper gerne med at tage kopier. Vi gør vores bedste for, at du og dine gæster føler sig velkomne.

Danske udviklingsparker

Nupark er medlem af foreningen Danske Udviklingsparker.
Virksomheder i Nupark har derfor mulighed for at låne mindre mødelokaler gratis
hos andre udviklingsparker, som også er medlem af Danske Udviklingsparker.

Vi er klar til at hjælpe dig

Mogens Poulsen

Adm. Direktør

Tlf.: 96127200
Mail: msp@nupark.dk

Right Menu Icon