Iværksætterplads

Opstart din virksomhed i Nupark og kom godt fra start som iværksætter: Gratis husleje i tre måneder og fleksibilitet når du er klar til vokse.

Lej en kontorplads

Få dit eget skrivebord eller kontor i et unikt iværksættermiljø med let adgang til sparring, rådgivning og netværk.

Mulighederne vokser med dig

Benyt dig af Nuparks fleksibilitet – vi hjælper dig i noget større eller mindre og tilbage igen, hver gang du har brug fra at skalere.

En seriøs adresse

Som iværksætter i Nupark bliver du taget alvorligt fra første dag. Nupark er Vestjyllands største og bedste kontorfællesskab med næsten 100 virksomheder.

Etabler din virksomhed i Nupark og få den bedste start som iværksætter

Nupark er det ideelle sted at starte egen virksomhed. Du får et stort netværk af mennesker i samme situation og gode muligheder for at få de første kunder hos nogle af de andre virksomheder.

Nystartede iværksættere tilbydes helt unikt en gratis skrivebrodsplads, blandt andre iværksættere, gratis de første tre måneder. Vi beder kun om betaling for kaffe, print og mad. Kontakt Allan for at høre mere om dine muligheder.

Savner du professionel sparring til din opstart, sidder den lokale vækstkonsulent fra StartVækst også i Nupark – han sidder klar til at uddele guldkorn.

Nuparkere kan låne de fire studieceller i bygning A gratis.

Få glæde af Nuparks faciliteter

Reception

Vores receptionist tager imod dine gæster med et smil og viser vej til dit kontor eller mødelokale. I receptionen hjælper vi desuden med lidt af hvert: Vi besvarer spørgsmål, hjælper med print og sælger fx snacks og kopipapir.

Netværk

Netværksmøder. Sommerfest. Sundhedsdag. Nupark vrimler (i Vestjysk forstand) med netværk for alle der bor i Nupark. Oplev synergien og udvid dine bekendtskaber ved kaffeautomaterne eller i sofaerne på gangene.

Telefonpasning

Vi tager gerne telefonen og sikrer, at I ikke mister opkald. Brug os som omstilling eller til at svare på opkald efter behov – fx når du er optaget, eller dine medarbejdere holder fri.

Kantine

Spisestedet serverer god og varieret mad hver dag. Du kan købe morgenmad, frokost og frugt, samt bestille takeaway med hjem til familiens aftensmad.

Postordning

Du får din egen postkasse i vores reception, og vi modtager dine pakker. Vi sender din post for dig og hjælper gerne med at tage kopier. Vi gør vores bedste for, at du og dine gæster føler sig velkomne.

Parkering

Vi har har masser af gratis p-pladser til dig og dine gæster. Nupark ligger tæt på Holstebro og lige ved motorvejen, så I kører let hertil og fra igen.

Danske udviklingsparker

Nupark er medlem af foreningen Danske Udviklingsparker.
Virksomheder i Nupark har derfor mulighed for at låne mindre mødelokaler gratis
hos andre udviklingsparker, som også er medlem af Danske Udviklingsparker.

Vi er klar til at hjælpe dig

Allan Hedegård

Adm. Direktør

Tlf.: 96127200
Mail: ah@nupark.dk

Right Menu Icon