Studieplads

Fra 200 kr. pr. måned pr. studieplads

I hjertet af Nupark: ved siden af administrationen og tæt på Spisestedet ligger vores store studierum. Her byder vi studerende velkommen til en yderst favorabel pris, og gerne i længere perioder.

Fælleskontor med studiepladser

Vores formål med et studiepladser er, at de studerende tilfører en masse ny energi til Nupark og samtidig finder de studerende forhåbentlig en vej ud i erhvervslivet via Nupark. Denne tankegang falder i tråd med vores bæredygtighedsstrategi, hvor ét af vores mål er, at skabe flow og inklusion i mødet mellem nuparkere, start-ups og studerende.

Vores studiepladser er placeret på fælleskontorer og lejlighedsvis i separate fælles studiekontor. 

Studiepladserne bookes på ugebasis eller månedsbasis:

50 kr. for enkeltpersoner
200 kr. for grupper

Beløbet dækker foruden skrivebord+møblement også kaffeforbrug og print.
Studiepladser er forbeholdt studerende.

Er du interesseret, så hiv fat i Allan og lav en aftale – han viser gerne rundt i Nupark og du får en fornemmelse af huset.

Læs artikel fra Holsterbro Dagblad om fem bygningskonstruktører der tidligere skrev BA i Nupark.

Nuparkere kan låne de fire studieceller i bygning A gratis.

Få glæde af Nuparks faciliteter

Reception

Vores receptionist tager imod dine gæster med et smil og viser vej til dit kontor eller mødelokale. I receptionen hjælper vi desuden med lidt af hvert: Vi besvarer spørgsmål, hjælper med print og sælger fx snacks og kopipapir.

Netværk

Netværksmøder. Sommerfest. Sundhedsdag. Nupark vrimler (i Vestjysk forstand) med netværk for alle der bor i Nupark. Oplev synergien og udvid dine bekendtskaber ved kaffeautomaterne eller i sofaerne på gangene.

Telefonpasning

Vi tager gerne telefonen og sikrer, at I ikke mister opkald. Brug os som omstilling eller til at svare på opkald efter behov – fx når du er optaget, eller dine medarbejdere holder fri.

Kantine

Spisestedet serverer god og varieret mad hver dag. Du kan købe morgenmad, frokost og frugt, samt bestille takeaway med hjem til familiens aftensmad.

Postordning

Du får din egen postkasse i vores reception, og vi modtager dine pakker. Vi sender din post for dig og hjælper gerne med at tage kopier. Vi gør vores bedste for, at du og dine gæster føler sig velkomne.

Parkering

Vi har har masser af gratis p-pladser til dig og dine gæster. Nupark ligger tæt på Holstebro og lige ved motorvejen, så I kører let hertil og fra igen.

Du kunne måske også være interesseret i…

Lej kontor i Nupark Holstebro

Lej skrivebordsplads

Vi oplever et øget behov for skrivebordspladser. Måske en følgevirkning af Corona eller bare en ændring i kultur; hvorom alting er, er der flere der skærer ned på at pendle, flere flytter ud af hjemmekontoret og flere søger mod fællesskabet. Vi tilbyder lige nu skrivebordspladser på tre forskellige fælleskontorer.

 

Drop-in plads

Har du behov for en midlertidig arbejdsplads væk fra hjemmet (eller kontoret) kan vi tilbyde Drop-in pladser, som afregnes pr. dag de benyttes.
Vi tilbyder endda også 10-turs klippekort og en fast ugepris, for tilbagevendende kunder.

Danske udviklingsparker

Nupark er medlem af foreningen Danske Udviklingsparker.
Virksomheder i Nupark har derfor mulighed for at låne mindre mødelokaler gratis
hos andre udviklingsparker, som også er medlem af Danske Udviklingsparker.

Derfor bor vi i Nupark

Et dejligt sted at arbejde

»Nupark er et dejligt sted at arbejde, og vi bruger huset på mange forskellige måder. Vi er tæt på mange af vores samarbejdspartnere - det er rart og gør hverdagen lettere for os. Vi bruger også Nuparks telefonomstilling, posthåndtering og medarbejder-frokostordning og de mange mødelokaler.«

Rikke Werge, reception og sekretariat, Vestforsyning

Gavn af de andre virksomheder

Vi har helt bevist at placere os i Nupark af flere grunde med LAG Struer – Holstebro. Vi har mange ansøgere der nyder gavn af de andre virksomheder, som vi har som naboer i Nupark. Det er lige fra erhvervsrådgivning hos StartVækst til ingeniør og arkitektfirmaer, blot for at nævne nogle få.

Alex Würtz, daglig leder og koordinator
LAG Struer – Holstebro

Fleksible lejemål

»Nupark har fleksible lejemål, som passer godt til virksomheder i vækst. Det er meget let af flytte, når man får nye behov – vi har haft tre adresser her. Her er styr på alt, så vi kan bruge vores tid på at drive forretning i stedet. Samtidig er Nupark meget præsentabel med flotte bygninger og en reception. Det er superlet at køre hertil, og man kan altid få en parkeringsplads.«

Thomas Kragelund, CEO, Creative Force

Løbende sparring

»Mange af vores erhvervskunder bor også i Nupark. Der er derfor ikke langt fra udfordring til hjælp for dem. Den service er vi glade for at kunne give til vores kunder. Samtidig nyder vi godt af den løbende sparring med andre virksomheder, som vi får her i Nupark.«

Pernille Bloch, advokat og partner, Advokaterne Nupark

Vi er klar til at hjælpe dig

Mogens Poulsen

Adm. Direktør

Tlf.: 96127200
Mail: msp@nupark.dk

Right Menu Icon