Kontor i Nupark

Bliv en del af vores 11.000 kvadratmeter store kontorfællesskab: 
Tæt på erhvervsnetværk. Tæt på Holstebro. Tæt på motorvejen. Kontorlokaler i Nupark er for små og store virksomheder med ambitioner.

Her får du et overblik over vores ledige kontorer. Vores kontorer til leje er meget alsidige – både i størrelser og i udseende. Nogle er indrettet med flere rum, andre er ét åbent rum. Men fælles for alle vores kontorer til udlejning er, at de er lyse, luftige og moderne. Og så er der aldrig langt til nærmeste kaffeautomat.

Kontorfællesskabet Nupark

På en mark i Vestjylland ved Holstebro ligger et gigantisk kontorfællesskab: Nordvestjysk Udviklingspark – heraf NUPark. Ikke mindre end 12.000 kvm, er der i Nupark, at boltre sig på. Nupark er et kontorfællesskab for enhver, der har brug for en arbejdsplads udenfor hjemmet: et lille kontor, et stort kontor, et fælleskontor, en skrivebordsplads, en studieplads eller måske en drop-in arbejdsplads – perfekt til de mange, der har brug for professionelle rammer til hjemmearbejdsdage.

 

Synergi – det der ikke er med i lejekontrakten
Drive, ambition og kontorfæller, der er det samme sted som dig – det kan ikke andet end, at blive godt for dit netværk og om ikke andet, er det inspirerende, at være i et kontorfællesskab, hvor du omgives af andre, der er ambitiøse.

 

Et kontorfællesskab, hvor du får det hele serveret
I kontorfællesskabet Nupark har vi masser af gratis p-pladser, vi har en skøn kantine, fælles reception og vi udlejer mødelokaler – faktisk har vi mødelokaler, som vi udlejer gratis til nuparkere. Du skal heller ikke bekymre dig om rengøring af toiletter og fælles loungeområder – den klarer vi. Og fik vi nævnt vores reception? Her modtager vi dine gæster og viser dem din vej. Vi modtager også din post, sorterer de pakker, som du modtager og vi hjælper med frankering af breve og afhentning af pakkepost.

Lej kontor i Nupark Holstebro

Lej kontor

Vi tilbyder kontorer i meget forskellige størrelser:
Fra 10 kvm til 200kvm.
Ud over kantine og gratis P-pladser, tilbyder vi desuden gratis mødelokaler og favorable priser på fx madordninger og øvrige mødelokaler.
Klik herunder og se hvilke kontorer, vi har ledig lige nu.

 

Lej kontor i Nupark Holstebro

Lej skrivebordsplads

Vi oplever et øget behov for skrivebordspladser. Måske en følgevirkning af Corona eller bare en ændring i kultur; hvorom alting er, er der flere, der skærer ned på at pendle, flere flytter ud af hjemmekontoret og flere søger mod fællesskabet. Vi tilbyder lige nu skrivebordspladser på tre forskellige fælleskontorer.

 

Lej kontor i Nupark Holstebro

Studieplads

Nupark tilbyder studiepladser til elever på videregående uddannelser, til meget favorable priser.
Hvorfor? For at styrke broen mellem uddannelse og erhverv!
#fnverdensmål #mål8 #vækstibeskæftigelseogfærdigheder #enbæredygtigudvikligspark

 

Iværksætterplads

Nystartede iværksættere tilbydes en skrivebordsplads i Nupark til en favorabel pris de første tre måneder.
Og når du er klar til at vokse som virksomhed, hjælper vi dig gerne videre til noget større i huset.

 

Få glæde af Nuparks faciliteter

Reception

Vores receptionist tager imod dine gæster med et smil og viser vej til dit kontor eller mødelokale. I receptionen hjælper vi desuden med lidt af hvert: Vi besvarer spørgsmål, hjælper med print og sælger kopipapir.

Netværk

Nupark vrimler (i Vestjysk forstand) med netværk for alle der bor i Nupark. Oplev synergien og udvid dine bekendtskaber ved kaffeautomaterne eller i sofaerne på gangene.

Parkering

Vi har har masser af gratis p-pladser til dig og dine gæster. Nupark ligger tæt på Holstebro og lige ved motorvejen, så I kører let hertil og fra igen.

Kantine

Spisestedet serverer god og varieret mad hver dag. Du kan købe morgenmad, frokost og frugt, samt bestille takeaway med hjem til familiens aftensmad.

Postordning

Du får din egen postkasse i vores reception, og vi modtager dine pakker. Vi sender din post for dig og hjælper gerne med at tage kopier. Vi gør vores bedste for, at du og dine gæster føler sig velkomne.
Derfor bor vi i Nupark

Et dejligt sted at arbejde

»Nupark er et dejligt sted at arbejde, og vi bruger huset på mange forskellige måder. Vi er tæt på mange af vores samarbejdspartnere - det er rart og gør hverdagen lettere for os. Vi bruger også Nuparks telefonomstilling, posthåndtering og medarbejder-frokostordning og de mange mødelokaler.«

Rikke Werge, reception og sekretariat, Vestforsyning

Gavn af de andre virksomheder

Vi har helt bevist at placere os i Nupark af flere grunde med LAG Struer – Holstebro. Vi har mange ansøgere der nyder gavn af de andre virksomheder, som vi har som naboer i Nupark. Det er lige fra erhvervsrådgivning hos StartVækst til ingeniør og arkitektfirmaer, blot for at nævne nogle få.

Alex Würtz, daglig leder og koordinator
LAG Struer – Holstebro

Fleksible lejemål

»Nupark har fleksible lejemål, som passer godt til virksomheder i vækst. Det er meget let af flytte, når man får nye behov – vi har haft tre adresser her. Her er styr på alt, så vi kan bruge vores tid på at drive forretning i stedet. Samtidig er Nupark meget præsentabel med flotte bygninger og en reception. Det er superlet at køre hertil, og man kan altid få en parkeringsplads.«

Thomas Kragelund, CEO, Creative Force

Løbende sparring

»Mange af vores erhvervskunder bor også i Nupark. Der er derfor ikke langt fra udfordring til hjælp for dem. Den service er vi glade for at kunne give til vores kunder. Samtidig nyder vi godt af den løbende sparring med andre virksomheder, som vi får her i Nupark.«

Pernille Bloch, advokat og partner, Advokaterne Nupark

Bliv en del af kontorfællesskabet i Nupark

Vi tilbyder først og fremmest fleksibilitet: Vi tager dig ved hånden og finder en arbejdsplads der passer til netop dig. Om det er stort, småt eller blot en skrivebordsplads.

Fik vi nævnt vores fantastiske faciliteter?

Nupark har masser af gratis p-pladser, skøn kantine, mødelokaler og fælles reception samt postservice. Kontakt Mogens og få en fremvisning, så du med egne øjne kan opleve stemningen, vores ledige kontorlokaler og fantastiske faciliteter.

Lej kontor i Nupark Holstebro
Right Menu Icon