Lej skrivebordsplads

For dig der blot har brug for et fast skrivebord på et fælleskontor – hvad enten du er en nystartet virksomhed, en veletableret en-person virksomhed eller måske én person der repræsenterer en lokal afdeling. Vi har tre fælleskontorer som på skift har ledige kontorpladser.

Vi har en fantastisk god pris, som både inkluderer møblement*, rengøring, fri adgang til fællesområder, fri adgang til mødelokaler samt vand og el. Print og madordninger opkræves separat.

Bliv en del af kontorfællesskabet i Nupark

I Nupark har vi alle slags arbejdsrum: så altid ét der matcher dit aktuelle behov. Lige nu har du måske kun brug for et skrivebord – lige nu har vi skrivebordspladser i tre forskellige fælleskontorer, og fælles for alle er, at de er tæt på en kaffeautomat.

Vi tilbyder også drop-in arbejdspladser til de, der har brug for at rykke ud på hjemmearbejdsdage. For vi tilbyder nemlig først og fremmest fleksibilitet: Vi tager dig ved hånden og finder en arbejdsplads der passer til netop dig.

Fik vi nævnt vores fantastiske faciliteter?
Vi har i Nupark masser af gratis p-pladser, skøn kantine, vi udlejer mødelokaler og der er fælles reception samt postservice. Kontakt Mogens via msp@nupark.dk og få en rundvisning: så du med egne øjne kan opleve stemningen, vores ledige fælleskontorer, kontorlokaler og fantastiske faciliteter.

Få glæde af Nuparks faciliteter

Reception

Vores receptionist tager imod dine gæster med et smil og viser vej til dit kontor eller mødelokale. I receptionen hjælper vi desuden med lidt af hvert: Vi besvarer spørgsmål, hjælper med print og sælger kopipapir.

Netværk

Nupark vrimler (i Vestjysk forstand) med netværk for alle der bor i Nupark. Oplev synergien og udvid dine bekendtskaber ved kaffeautomaterne eller i sofaerne på gangene.

Parkering

Vi har har masser af gratis p-pladser til dig og dine gæster. Nupark ligger tæt på Holstebro og lige ved motorvejen, så I kører let hertil og fra igen.

Kantine

Spisestedet serverer god og varieret mad hver dag. Du kan købe morgenmad, frokost og frugt, samt bestille takeaway med hjem til familiens aftensmad.

Postordning

Du får din egen postkasse i vores reception, og vi modtager dine pakker. Vi sender din post for dig og hjælper gerne med at tage kopier. Vi gør vores bedste for, at du og dine gæster føler sig velkomne.

Nuparkere kan låne de fire studieceller i bygning A gratis.

Du kunne måske også være interesseret i…

Lej kontor i Nupark Holstebro

Lej kontor

Vi tilbyder kontorer i meget forskellige størrelser:
Fra 10 kvm til 200kvm.
Ud over kantine og gratis P-pladser, tilbyder vi desuden gratis mødelokaler og favorable priser på fx madordninger og øvrige mødelokaler.
Klik herunder og se hvilke kontorer, vi har ledig lige nu.

 

Lej kontor i Nupark Holstebro

Studieplads

Nupark tilbyder studiepladser til elever på videregående uddannelser, til meget favorable priser.
Hvorfor? For at styrke broen mellem uddannelse og erhverv!
#fnverdensmål #mål8 #vækstibeskæftigelseogfærdigheder #enbæredygtigudvikligspark

 

Danske udviklingsparker

Nupark er medlem af foreningen Danske Udviklingsparker.
Virksomheder i Nupark har derfor mulighed for at låne mindre mødelokaler gratis
hos andre udviklingsparker, som også er medlem af Danske Udviklingsparker.

Derfor bor vi i Nupark

Et dejligt sted at arbejde

»Nupark er et dejligt sted at arbejde, og vi bruger huset på mange forskellige måder. Vi er tæt på mange af vores samarbejdspartnere - det er rart og gør hverdagen lettere for os. Vi bruger også Nuparks telefonomstilling, posthåndtering og medarbejder-frokostordning og de mange mødelokaler.«

Rikke Werge, reception og sekretariat, Vestforsyning

Gavn af de andre virksomheder

Vi har helt bevist at placere os i Nupark af flere grunde med LAG Struer – Holstebro. Vi har mange ansøgere der nyder gavn af de andre virksomheder, som vi har som naboer i Nupark. Det er lige fra erhvervsrådgivning hos StartVækst til ingeniør og arkitektfirmaer, blot for at nævne nogle få.

Alex Würtz, daglig leder og koordinator
LAG Struer – Holstebro

Fleksible lejemål

»Nupark har fleksible lejemål, som passer godt til virksomheder i vækst. Det er meget let af flytte, når man får nye behov – vi har haft tre adresser her. Her er styr på alt, så vi kan bruge vores tid på at drive forretning i stedet. Samtidig er Nupark meget præsentabel med flotte bygninger og en reception. Det er superlet at køre hertil, og man kan altid få en parkeringsplads.«

Thomas Kragelund, CEO, Creative Force

Løbende sparring

»Mange af vores erhvervskunder bor også i Nupark. Der er derfor ikke langt fra udfordring til hjælp for dem. Den service er vi glade for at kunne give til vores kunder. Samtidig nyder vi godt af den løbende sparring med andre virksomheder, som vi får her i Nupark.«

Pernille Bloch, advokat og partner, Advokaterne Nupark

Vi er klar til at hjælpe dig

Mogens Poulsen

Adm. Direktør

Tlf.: 96127200
Mail: msp@nupark.dk

Right Menu Icon