Lej kontor

Her får du et overblik overs ledige kontorer. I Nupark har vi alle slags arbejdsrum: så der er altid ét, der matcher dit aktuelle behov: Om det er et kontor du har brug for, eller kun et skrivebrod i et fælleskontor, så har vi løsningen.

Vi tilbyder også drop-in arbejdspladser til de, der har brug for at rykke ud på hjemmearbejdsdage. Sidst, men ikke mindst, tilbyder vi i perioder også værkstedsrum og lagerrum/serverrum til udlejning.

Ledige lejemål lige nu

I Nupark er der masser af gratis p-pladser, vi har en skøn kantine, vi udlejer mødelokaler og der er fælles reception samt postservice. Kontakt Mogens via msp@nupark.dk og få vist vores ledige kontorlokaler og lejemål frem.

I Nupark har vi alle slags arbejdsrum: så der er altid ét, der matcher dit aktuelle behov: Hvad enten du har brug for at udvide pladsen og flytte fra et skrivebord til et kontor, om du har brug for en drop-in arbejdsplads eller om du har brug for at nedskalere for en tid, om du har brug for, at flytte fra kontoret til en skrivebordsplads, også selvom det kun er for en periode. Vi finder altid en løsning!

Vi tilbyder nemlig først og fremmest fleksibilitet: Vi tager dig i hånden og finder en arbejdsplads der passer til dig.

Fra d. 1/8-2024 kan vi endda tilbyde flere spændende lejemål i størrelser mellem 30 og 750 kvm. Hvis det har fanget din interesse, kontakt da Mogens på msp@nupark.dk eller ring 9612 7210 og hør nærmere.  

 

Følg med på hjemmesiden og vores LinkedIn, hvor vi løbende opdaterer om forestående arrangementer

Stort lokale med dejligt lysindfald og skøn udsigt fra højden til naturen omkring – perfekt til den større virksomhed med sine to tilhørende mødelokaler samt et lokale til opmagasinering.//

Lyst kontor med store vinduer, der giver en dejlig udsigt. Beliggende i rolige omgivelser, og med både kaffeautomat, badeværelser og et lækkert stort mødelokale lige i nærheden.//

Lokale på 29 kvm, tæt på det hele, både mødelokaler, kaffeautomat og spisestedet. De store glaspartier oplyser lokalet med et behageligt, naturligt lys udefra.//

Bliv en del af kontorfællesskabet i Nupark

Vi tilbyder først og fremmest fleksibilitet: Vi tager dig ved hånden og finder en arbejdsplads der passer til netop dig. Om det er stort, småt eller blot en skrivebordsplads.

Fik vi nævnt vores fantastiske faciliteter?

Nupark har masser af gratis p-pladser, skøn kantine, mødelokaler og fælles reception samt postservice. Kontakt Mogens og få en fremvisning, så du med egne øjne kan opleve stemningen, vores ledige kontorlokaler og fantastiske faciliteter.

Lej kontor i Nupark Holstebro

Nuparkere kan låne de fire studieceller i bygning A gratis.

Få glæde af Nuparks faciliteter

Reception

Vores receptionist tager imod dine gæster med et smil og viser vej til dit kontor eller mødelokale. I receptionen hjælper vi desuden med lidt af hvert: Vi besvarer spørgsmål, hjælper med print og sælger kopipapir.

Netværk

Nupark vrimler (i Vestjysk forstand) med netværk for alle der bor i Nupark. Oplev synergien og udvid dine bekendtskaber ved kaffeautomaterne eller i sofaerne på gangene.

Parkering

Vi har har masser af gratis p-pladser til dig og dine gæster. Nupark ligger tæt på Holstebro og lige ved motorvejen, så I kører let hertil og fra igen.

Kantine

Spisestedet serverer god og varieret mad hver dag. Du kan købe morgenmad, frokost og frugt, samt bestille takeaway med hjem til familiens aftensmad.

Postordning

Du får din egen postkasse i vores reception, og vi modtager dine pakker. Vi sender din post for dig og hjælper gerne med at tage kopier. Vi gør vores bedste for, at du og dine gæster føler sig velkomne.

Du kunne måske også være interesseret i…

Lej kontor i Nupark Holstebro

Lej skrivebordsplads

Vi oplever et øget behov for skrivebordspladser. Måske en følgevirkning af Corona eller bare en ændring i kultur; hvorom alting er, er der flere, der skærer ned på at pendle, flere flytter ud af hjemmekontoret og flere søger mod fællesskabet. Vi tilbyder lige nu skrivebordspladser på tre forskellige fælleskontorer.

 

Lej kontor i Nupark Holstebro

Studieplads

Nupark tilbyder studiepladser til elever på videregående uddannelser, til meget favorable priser.
Hvorfor? For at styrke broen mellem uddannelse og erhverv!
#fnverdensmål #mål8 #vækstibeskæftigelseogfærdigheder #enbæredygtigudvikligspark

 

Danske udviklingsparker

Nupark er medlem af foreningen Danske Udviklingsparker.
Virksomheder i Nupark har derfor mulighed for at låne mindre mødelokaler gratis
hos andre udviklingsparker, som også er medlem af Danske Udviklingsparker.

Derfor bor vi i Nupark

Et dejligt sted at arbejde

»Nupark er et dejligt sted at arbejde, og vi bruger huset på mange forskellige måder. Vi er tæt på mange af vores samarbejdspartnere - det er rart og gør hverdagen lettere for os. Vi bruger også Nuparks telefonomstilling, posthåndtering og medarbejder-frokostordning og de mange mødelokaler.«

Rikke Werge, reception og sekretariat, Vestforsyning

Gavn af de andre virksomheder

Vi har helt bevist at placere os i Nupark af flere grunde med LAG Struer – Holstebro. Vi har mange ansøgere der nyder gavn af de andre virksomheder, som vi har som naboer i Nupark. Det er lige fra erhvervsrådgivning hos StartVækst til ingeniør og arkitektfirmaer, blot for at nævne nogle få.

Alex Würtz, daglig leder og koordinator
LAG Struer – Holstebro

Fleksible lejemål

»Nupark har fleksible lejemål, som passer godt til virksomheder i vækst. Det er meget let af flytte, når man får nye behov – vi har haft tre adresser her. Her er styr på alt, så vi kan bruge vores tid på at drive forretning i stedet. Samtidig er Nupark meget præsentabel med flotte bygninger og en reception. Det er superlet at køre hertil, og man kan altid få en parkeringsplads.«

Thomas Kragelund, CEO, Creative Force

Løbende sparring

»Mange af vores erhvervskunder bor også i Nupark. Der er derfor ikke langt fra udfordring til hjælp for dem. Den service er vi glade for at kunne give til vores kunder. Samtidig nyder vi godt af den løbende sparring med andre virksomheder, som vi får her i Nupark.«

Pernille Bloch, advokat og partner, Advokaterne Nupark

Vi er klar til at hjælpe dig

Mogens Poulsen

Adm. Direktør

Tlf.: 96127200
Mail: msp@nupark.dk

Right Menu Icon