Covid-19 – Nuparks forholdsregler

Opdaterede forholdsregler i forbindelse med covid-19

Opdateret 21/9-20

Personer i Nupark forventes at overholde Sundhedsstyrelsens og  Styrelsen for Patientsikkerheds anbefalinger (hold afstand, vask/sprit hænder, host i albuen, bliv hjemme ved symptomer).

Hvad gør Nupark?

Nupark overholder naturligvis Sundhedsstyrelsens anvisninger: Spritdispensere er fordelt rundt i Nupark og skal benyttes ved kontaktflader. Vi fraråder små grupperinger på gangene, da det hurtigt kan danne prop og for tætte afstande. Vores rengøringspersonale gør en ekstra stor indsats med f.eks. afspritning og rengøring af diverse håndtag, gelændere osv.

Buffeten

I buffeten sprittes først hænder, hvorefter engangshandsker påføres. Det er vigtigt at holde afstand til hinanden og til personalet der fylder buffeten op – følg afstandsmærkningerne i gulvet.
Køkkenpersonalet bærer mundbind når de opholder sig ved buffeten. Da Nuparks buffet defineres som kantine, og ikke er et serveringssted, er mundbind ikke et krav. Det er dog muligt at købe mundbind i kantinen eller receptionen til 5 kr. stk. eller 140 kr. for en kasse med 50 stk.  Vi skal stadig kraftigt påpege at afstand til hinanden er vigtigt.
Har du specielle behov angående kantineordning, bedes du henvende dig i receptionen.

Møder og lokaler

Vi overholder naturligvis de givne retningslinjer for forsamlinger i rum. Antal tilladte personer pr. rum er p.t. halveret og er opgivet på vores hjemmeside samt på skilte udenfor hvert mødelokale. De opdateres løbende i henhold til aktuelle officielle anvisninger. Husk at vi har et mødelokale indrettet til online videokonference, hvis nogle fysiske møder ikke kan afholdes; nemlig i mødelokale Maren.

 

 

Find vej

© 2020 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes