Creative Force ‘flytter hjemmefra’

1. december 2022

… men blot ind ved siden af Nupark

Man fristes til at kalde dem for “Tour de Creative Force”. For virksomheden og iværksætterne bag Creative Force lever i den grad op til sit navn for tiden. På bare få år har de leveret noget af en kraftpræstation og fået opbygget en eftertragtet, international IT-forretning inden for e-handel (Software til automation af e-handels indhold). Og når væksten er opadgående og virksomheden vokser, må kvadratmeterne nødvendigvis også følge med.

Så til sommer – hvis alt går vel – flytter de derfor hjemmefra og ind solo ved siden af Nupark i det nye byggeri, der allerede nu har fået lagt de første, spæde grundsten og spær. Her kommer de blandt andet til at kunne bryste sig med en ny gourmetrestaurant, der skal bespise den stødt voksende medarbejderstab, som vil blive international.

Foreløbigt er den imponerende vækst blevet hædret med en nominering i EY’s konkurrence “Entrepreneur of the year”, der rangerer som verdens største og mest anerkendte vækstskaberkonkurrence. Og for nylig meddelte Creative Force, at de har modtaget 6 mill. $ fra byFounders og andre Engle investorer til brug af udvikling i virksomheden. Måske man også skal nævne, at virksomheden var nomineret til Bedste Innovationskultur i Holstebro, en af de tre Erhvervskulturpriser, som Erhvervsforum Holstebro står bag.

Et par ret store nyheder, må man sige, som i den grad fortjener klapsalver herfra og lykke til på den videre færd.

Læs mere via Erhvervsforum og Erhverv Plus.

Right Menu Icon