Da Bryan Rice gæstede Nupark

7. december 2022

En aften med poptoner, modeshow og netværk

NUPARK kan rigtig mange ting, men få mennesker tænker nok, at én af dem er at levere rammerne til en aften med live musik, lækker mad og modeshow.

Men det var præcis, hvad der skete en torsdag aften i oktober i Nuparks auditorium, hvor erhvervsklubben Club 7500 havde inviteret sine godt 64 erhvervsmedlemmer plus gæst til intimkoncert med Bryan Rice – i de selvsamme rammer som også Steffen Brandt gæstede for et par år siden.

Men faktisk handlede denne aften slet ikke om musik for musikkens egen skyld. Faktisk handlede denne aften om at netværke og pleje sit eksisterende netværk. Dette er nemlig hele grundidéen bag konceptet i Club 7500: At sociale møder og arrangementer er med til at forbinde og styrke professionelle relationer.

Det var da heller ikke så lille et arrangement, der var blevet stablet på benene den aften i fællesskab med nogle af klubbens netværkere. Foruden de musikalske poplækkerier bød aftenen på alt lige fra Europaz stemningsfulde lys til Munkens gin og tonic, veltilberedte kagelækkerier fra Bager Max samt kanapéer fra Nuparks eget køkken. Nåh ja, og så var der lige modeshowet fra fire lokale forretninger, Ole Mortensen med sit træfsikre kamera og Paul fra Estate med sin vin og lune, belgiske øl shots.

Alt i alt en aften, der på én og samme tid viste lidt om, hvad Nupark kan, og hvad netværket kan, når der løftes i flok.

Interesseret i at låne lokaler til et event i Nupark? Læs mere her.

Right Menu Icon