Nye vækstmuligheder for ambitiøse start-ups

1. december 2017

Hvad er Scale-Up Smart Industry?

Et udviklingsforløb for ambitiøse SMV’er og Start-ups med høj vækstpotentiale indenfor Industry 4.0 segmentet. Programmet henvender sig til produktionsvirksomheder og underleverandører, virksomheder med udvikling og salg af fysiske produkter, leverandører af procesudstyr og -styringer, specialiserede servicevirksomheder, leverandører af intelligente produktionsmaskiner og udstyr, trådløse styringer og overvågningsløsninger, energireducerede materialer eller processer, lyd og smarthome automation, IoT services etc.

 

Hvem er programmet for?

Hvis din virksomhed arbejder indenfor Industri 4.0 og står over for nye vækstmuligheder – det være sig nye markedsmuligheder, et nyt produkt, teknologi, nye services eller en kombination heraf, kan en deltagelse i ScaleUp Smart Industry være med til at skalere mulighederne og skabe vækst i medarbejdere og omsætning. Ved udvælgelse af virksomheder lægges der vægt på, at de repræsenterer noget unikt som f.eks.:

 • Virksomheden har en reel konkurrencemæssig fordel
 • Der er et valideret markedsbehov og skaleringspotentiale
 • Et motiveret kompetent og dedikeret team, der er coachable og som har overskud til at deltage aktivt i forløbet
 • Virksomhedens udfordringer kan løseseks. nyt marked/kundesegment, ny forretningsmodel, nye partnerskaber, organisations-/kompetenceudvikling
 • Deltagere kan være et spin out fra en etableret virksomhed, men naturligvis også hele virksomheden
 • Virksomheden, teamet eller produktet repræsenterer noget helt ekstraordinært

 

Hvad består programmet af?

 • 170+ timers individuel træning af erfarne coaches og forretningsudviklere med adgang til et betydeligt netværk af mentorer og industrieksperter fra ledende industrivirksomheder og uddannelsesinstitutioner
 • Et fleksibelt og skalerbart program tilpasset den enkelte virksomhed, uanset om du er en startup eller SMV der ønsker at udvikle nye markeder, teknologier eller produkter m.v.
 • Udvalgte workshops med eksperter indenfor relevante temaer, der fastlægges i samarbejde med de deltagende virksomheder. Eksempelvis emner som strategi & ledelse, internationalisering etc.
 • Viden og værktøjer til at markedsteste teknologier, produkter eller services
 • Træning i at rejse kapital samt adgang til et betydeligt netværk af investeringspartnere

 

Hvad får du ud af at deltage?

Virksomhederne får et individuelt tilpasset programforløb med adgang til et omfattende netværk og sparring i strategiske og operationelle hands-on værktøjer, der er med til at styrke og udnytte virksomhedens vækstpotentiale. Som afslutning får hver virksomhed en individuel udarbejdet vækstplan.

En personlig business coaches tilknyttes hver virksomhed i hele forløbet, hvor der sparres om den aktuelle status og fremdrift. Derudover arbejdes der i programmet med mentor-virksomheder, der kan støtte virksomheden med både specifikke problemstillinger og mere generelt med input og sparring i at drive virksomhed.

 

Hvad koster det at deltage?

Der kan deltage op til 10 virksomheder i hver runde. Et forløb tager typisk 6 til 9 måneder, hvor virksomheden skal kunne afsætte og inddrage ressourcer fra ledelse og nøglemedarbejdere.

Der tilbydes op til 4 forskellige forløb. Et basisforløb, hvor virksomheden deltager i de fælles workshops og får individuel sparring af en business coach i op til 200 timer. Der udover tilbydes der 3 forskellige forløb med mulighed for yderligere tilknytning af eksterne specialister/rådgivere, hvor der er afsat 100.000 kr, 150.000 kr eller 200.000 kr. til brug for rådgivning af eksterne specialister. Deltagergebyret varierer fra 0 kr til 80.000 kr. afhængigt af hvilket forløb der ønskes.

 

Hvordan kommer du med?

Ansøgningsfristen er løbende og der vil være officiel kick-off af programmet i november 2017.
Ansøg her 

Right Menu Icon