Forretningsudvikling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque ac tellus placerat, aliquet nibh quis, luctus velit. Phasellus condimentum odio at turpis fermentum euismod. Donec lobortis vitae felis at rhoncus. Nullam ipsum est, consequat eget dignissim a, gravida sed dolor.

Nupark styrker
din virksomhed

Uanset om din virksomhed ligger i Nupark eller ej, kan du bruge Nuparks tilbud om professionel forretningsudvikling og risikovillig kapital.

Vi tilbyder forretningsudvikling til alle – små enkeltmandsvirksomheder, mellemstore og større virksomheder. Du kan vælge 1:1 sparring med en af vores konsulenter eller deltage i et af vores forretningsudviklingskoncepter.

Innovativ forretningsudvikling i Nupark

Nupark er en af Danmarks største og mest komplette udviklingsparker. Nupark styrker tilblivelsen af nye innovative virksomheder. Som virksomhed i Nordvestjylland kan du få hjælp til attraktive forretningsudviklingsprogrammer og risikovillig kapital.

Få glæde af Nuparks faciliteter

Reception

Vores receptionist tager imod dine gæster med et smil og viser vej til dit kontor eller mødelokale.
Dagbladet, Børsen og øvrige magasiner kan læses af alle i receptionen.

Netværk

Netværkslounge. Matchmaking. Vidensmøder. Nupark vrimler med netværk for alle der bor i Nupark. Deltag i et af de eksisterende eller opsøg selv nye samarbejdspartnere.

Telefonpasning

Vi tager gerne telefonen og sikrer, at I ikke mister opkald. Brug os som omstilling eller til at svare på opkald efter behov – fx når du er optaget, eller dine medarbejdere holder fri.

Kantine

Spisestedet serverer god og varieret mad hver dag. Du kan købe morgenmad, frokost og frugt, samt bestille takeaway med hjem til familiens aftensmad.

Postordning

Du får din egen postkasse i vores reception, og vi modtager dine pakker. Vi sender din post for dig og hjælper gerne med at tage kopier. Vi gør vores bedste for, at du og dine gæster føler sig velkomne.

Parkering

Vi har har masser af gratis p-pladser til dig og dine gæster. Nupark ligger tæt på Holstebro og lige ved motorvejen, så I kører let hertil og fra igen.

Danske udviklingsparker

Nupark er medlem af Foreningen Danske Udviklingsparker.
Virksomheder i Nupark har mulighed for at låne mindre mødelokaler gratis
hos andre udviklingsparker, der er medlem af Danske Udviklingsparker.

Vi er klar til at hjælpe dig

Allan Hedegård

Adm. Direktør

Tlf.: 96127200
Mail: ah@nupark.dk

Right Menu Icon