Forretningsudvikling

Nupark styrker
din virksomhed

Uanset om din virksomhed ligger i Nupark eller ej, kan du bruge Nuparks tilbud om professionel forretningsudvikling og risikovillig kapital.

Vi tilbyder forretningsudvikling til alle – små enkeltmandsvirksomheder, mellemstore og større virksomheder. Du kan vælge 1:1 sparring med en af vores konsulenter eller deltage i et af vores forretningsudviklingskoncepter.

 

Innovativ forretningsudvikling i Nupark

Nupark er en af Danmarks største og mest komplette udviklingsparker. Nupark styrker tilblivelsen af nye innovative virksomheder. Som virksomhed i Nordvestjylland kan du få hjælp til attraktive forretningsudviklingsprogrammer og risikovillig kapital.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Dine oplysninger

Jeg er interesseret i (vælg mindst en):

Få glæde af Nuparks faciliteter

Reception

Vores receptionist tager imod dine gæster med et smil og viser vej til dit kontor eller mødelokale.
Dagbladet, Børsen og øvrige magasiner kan læses af alle i receptionen.

Telefonpasning

Vi tager gerne telefonen og sikrer, at I ikke mister opkald. Brug os som omstilling eller til at svare på opkald efter behov – fx når du er optaget, eller dine medarbejdere holder fri.

Postordning

Du får din egen postkasse i vores reception, og vi modtager dine pakker. Vi sender din post for dig og hjælper gerne med at tage kopier. Vi gør vores bedste for, at du og dine gæster føler sig velkomne.

Netværk

Netværkslounge. Matchmaking. Vidensmøder. Nupark vrimler med netværk for alle der bor i Nupark. Deltag i et af de eksisterende eller opsøg selv nye samarbejdspartnere.

Kantine

Spisestedet serverer god og varieret mad hver dag. Du kan købe morgenmad, frokost og frugt, samt bestille takeaway med hjem til familiens aftensmad.

Parkering

Vi har har masser af gratis p-pladser til dig og dine gæster. Nupark ligger tæt på Holstebro og lige ved motorvejen, så I kører let hertil og fra igen.

Derfor bor vi i Nupark

Løbende sparring

»Mange af vores erhvervskunder bor også i Nupark. Der er derfor ikke langt fra udfordring til hjælp for dem. Den service er vi glade for at kunne give til vores kunder. Samtidig nyder vi godt af den løbende sparring med andre virksomheder, som vi får her i Nupark.«

Et dejligt sted at arbejde

»Nupark er et dejligt sted at arbejde, og vi bruger huset på mange forskellige måder. Vi er tæt på mange af vores samarbejdspartnere - det er rart og gør hverdagen lettere for os. Vi bruger også Nuparks telefonomstilling, posthåndtering og medarbejder-frokostordning og de mange mødelokaler.«

Fleksible lejemål

»Nupark har fleksible lejemål, som passer godt til virksomheder i vækst. Det er meget let af flytte, når man får nye behov – vi har haft tre adresser her. Her er styr på alt, så vi kan bruge vores tid på at drive forretning i stedet. Samtidig er Nupark meget præsentabel med flotte bygninger og en reception. Det er superlet at køre hertil, og man kan altid få en parkeringsplads.«

Find vej

© 2022 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes