Gazellevirksomhed fra Nupark får ny fødevaredirektør

1. december 2017

Billede taget foran bygningerne i Nupark 45: Søren Schultz Jespersen (tv) og Benny Filtenborg (th)

 

Søren Schultz Jespersen (47) er ny administrerende direktør for softwarevirksomheden Accuratech, der udvikler og implementerer produktionssoftware til primært fødevarevirksomheder fra sit domicil i erhvervsparken Nupark i Holstebro.

 

Søren Schultz Jespersen, der bl.a. har en masteruddannelse i teknologi fra Aalborg Universitet, kommer senest fra en stilling som Supply Chain-direktør i HKScan. Søren har siden 2014 været passiv medejer af Accuratech.

 

Benny Filtenborg (47), der i 2011 stiftede Accuratech som enmandsvirksomhed, har ramt direkte ned i et behov blandt store fødevarevirksomheder, og Accuratech har således udelukkende oplevet vækst og fremgang siden starten, herunder to Børsen Gazelle-udnævnelser i hhv. 2015 og 2016 samt en udvidelse af medarbejderstaben siden 2014 fra 3 til 7 personer.

”Tiden er nu inde til, at der oprustes på ledelsesfronten, for at sikre den positive udvikling som Accuratech er inde i. Det har hele tiden været planen, at Søren skulle indtræde ind som direktør, når virksomheden havde den rette størrelse og behov for yderligere ledelseskompetence” siger Benny Filtenborg, der er stifter og nu udviklingsdirektør i Accuratech.

 

Benny Filtenborg vil dog fortsat være en del af ledelsen og hovedaktionær i Accuratech, og vil fremover fokusere på produktudvikling, projektledelse og kvalitetssikring af virksomhedens leverancer.

 

Accuratech er en dansk softwarevirksomhed med speciale i produktionssystemer i fødevareproduktion.

 

Læs hele pressemeddelelsen her.

 

Se mere på Accuratech.dk

Right Menu Icon