Iværksættere fejret til vækstreception Nupark

18. januar 2018

Jesper Buch gav et kick ass oplæg.

Iværksætterne og lederne fra vækstvirksomhederne i Holstebro Kommune, fik torsdag den 7. december et klap på skulderen i Nupark.

Holstebros borgmester H.C. Østerby og formanden for kommunens Erhverv- og Turismeudvalg, Søren Olesen takkede de mange virksomheder for deres indsats og fejrede hinanden med sandwich og champagne.

180 tilmeldte var mødt op for at få tips og ideer fra serie-iværksætteren Jesper Buch, der har startet Just Eat.

Han holdt foredrag om sin vej fra en idé født på en tom mave i Olso og til i dag, hvor der står rigtig mange cifre på bankkontoen og nye iværksættere spørger ham til råds.

Jesper Buch har desuden skrevet bogen Kick Ass.

– Jeg synes det er super godt. Jesper Buch giver en motivation til at fortsætte, men også det at komme og mærke, at der faktisk er nogle, der sætter prisen på, at man knokler hver dag, siger Mette From fra Wingman Kommunikation.

– Og så er det også dejligt, at komme ud og tale med andre iværksættere, der kender nogle at de udfordringer og dilemmaer, som man selv går med, siger hun.

Allan Hedegård, der tidligere har været konsulent for iværksættere i Nupark og i dag er økonomichef i virksomheden Officefit, mener også, at arrangementet var godt.

– Det er en god måde, at understøtte iværksættermiljøet her i området. Der er ikke de samme muligheder som i Aarhus, men sådan en aften kan være med til, at vise, at man gerne vil de her virksomheder og man også kan hjælpe.

Læs hele artiklen i Dagbladet Holstebro-Struer.  

Right Menu Icon