F10.1 – Kontor

Kontorlejemål i Nupark: Stort, alsidigt og lyst kontor i bygning F - kaffeautomat lige uden for døren.

116 m2

Stort og lyst kontor lejemål i Nupark, på 116 km2. Lejemålet er opdelt i forskellige lokaler: to lukkede kontorer, et stort fællesområde og et rummeligt kopirum/lagerrum.

Fra lokalet er der ikke langt til Spisestedet, vores fælles mødested, og ej heller langt til nærmeste kaffeautomat og loungeområde.

Husk, i Nupark er der masser af gratis p-pladser, vi har en skøn kantine, vi udlejer mødelokaler og der er fælles reception samt postservice. Kontakt Allan og få vist vores ledige kontorlokaler og lejemål frem.

I Nupark har vi alle slags arbejdsrum: så altid ét der matcher dit aktuelle behov: Hvad enten du har brug for at udvide pladsen og flytte fra et skrivebord til et kontor, om du har brug for en drop-in arbejdsplads eller om du har brug for at ned skalere for en tid; flytte fra kontoret til en skrivebordsplads, også selvom det kun er for en periode. Vi finder altid en løsning!

Vi tilbyder nemlig først og fremmest fleksibilitet: Vi tager dig i hånden (p.t. mentalt) og finder en arbejdsplads der passer til netop dig.

Kontakt os for at høre mere

Allan Hedegaard

Adm. direktør
96127200

Find vej

© 2020 Nupark — Alle rettigheder forbeholdes