Nupark skal have ny direktør

15. juni 2023

Efter næsten 8 år i Nupark, heraf knap 5½ år som direktør, har jeg valgt, at tiden er inde til at søge nye udfordringer, og jeg har opsagt min stilling som administrerende direktør i Nupark Innovation A/S.

Der er endnu ikke sat endelig dato for min fratræden, da denne – så vidt muligt – skal falde sammen med ansættelsen af den nye direktør. Det ligger dog fast, at jeg senest fratræder ved årets udgang. Min fratræden er helt udramatisk og sker alene fordi jeg ønsker andre udfordringer.

Hvad min jobmæssige fremtid kommer til at bringe ved jeg endnu ikke, men jeg vil give mig selv tid til at mærke efter, da det skal være noget, som jeg kan brænde for, og identificere mig med. Så må jeg vente og se, hvilke muligheder, der måtte vise sig i horisonten.

Bestyrelsen har nu iværksat en proces med at finde den nye direktør, som skal videreføre Nupark i overensstemmelse med den strategi, som bestyrelsen netop har vedtaget.

Indtil min fratræden vil jeg selvfølgelig fortsætte uændret på posten og passe mit arbejde som hidtil.

Med venlig hilsen
Allan Hedegård

 

Læs Pressemeddelelsen her

Right Menu Icon