Ny start-up i Nupark Inkubator: Min landsby

1. december 2017

Min Landsby er en lille Start-up virksomhed, der startede som en ide´ ved køkkenbordet i den lille landsby Fjaltring – helt ude ved Vesterhavet.

Ideen blev til en vison om at gøre det sjovere at bo i landsbyer og lokalområder, men også vise andre, både turister og potentielle tilflyttere, hvor dejligt “livet på landet” kan være – og at der faktisk sker noget “herude”.

 

Visionen er i dag blevet fundamentet for en virksomhed, der der gennem en digital platform, som hedder Min Landsby app, er med til at facilitere fælleskabet i landsbyer og lokalområder. Fælleskaber både inden for lokale nyheder, arrangementer og samkørsel.

Gennem Min Landsby app får nabolandsbyer mulighed for at skabe samarbejde og fælleskab gennem en særlig klyngefunktion.

 

 – Min Landsby giver også mulighed for at fremhæve lokale seværdigheder, og landsbyerne kan vise deres “hemmelige spots” for turister og potentielle tilflyttere.

 

Det der startede som 10 landsbyer i Lemvig Kommune er idag blevet til ca. 75 landsbyer og lokalområder på tværs af Danmark. Min Landsby er blevet et fællesskab på tværs af landsbyer, men også et partnerskab med kommuner og andre interessenter for landdistriker.

 

“Min Landsby er havnet i Inkubatorfællesskabet i Nupark fordi at netværk, rådgivning og sparringspartnere er et “must” for at blive ved med at skalere Min Landsby.

 

Urbaniseringen er en udfordring for landdistriker på et international niveau, så derfor er Min Landsby med i Nuparks Interreg program, hvor Min Landsby skal afsøge muligheder for at skalere virksomheden til andre lande i Nordsø regionen.”  – fortæller Heino Smed Sørensen.

 

Vil du også være – eller kender du nogen, der kunne have interesse i at blive en del af iværksætterfællesskabet i Nupark? Hvor du samtidig bliver tilknyttet en businesscoach? Se hvordan her: https://lnkd.in/eXk4bgg

 

Læs mere om virksomheden her: https://minlandsby.dk/ 

Indehavere: Rikke Skræddergaard og Heino Smed Sørensen

E-mail: info@minlandsby.dk

Right Menu Icon