Nye kontorlejemål i Nupark

7. december 2022

Få et kontor med udsigt i Nupark

Den danske forfatter Tom Kristensen skulle vist engang have sagt, at udsigten fra et hotelvindue altid er meget vigtig. Det samme kan man i grunden sige om et kontorvindue. Eller rettere sagt … et kontor med god udsigt er vel egentlig dét, som alle kontorfolk drømmer om, ikke?

Og lige nu har vi i Nupark flere gode lejemål med dejlig udsigt.

Særligt vil vi fremhæve C24.1: Dette 27 m2 nyistandsatte kontor, har udsigt mod vestjyske vidder og Vestforsyning – og selv på en lidt kedelig gråvejrsdag, er udsigten ganske fin. Kontoret er blevet lydisoleret og er beliggende på anden sal i bygning C og i kort afstand til både kaffeautomat og lounge. Ideelt for en 1-2 personers virksomhed.

Et lille sekskantet mødelokale, hører desuden med til lejemålet, som deles sammen med et par gode kontornaboer. Formen er ganske vist en smule skæv og atypisk – men et charmerende mødelokale ikke desto mindre.

Er du fristet og nysgerrig på at høre mere eller få en fremvisning af vores ledige lejemål, er du velkommen til at kontakte adm. Direktør Mogens Poulsen på 9612 7200 eller msp@nupark.dk

Se ledige lejemål her.

Right Menu Icon